Hej London!

flygagaaSissådär ni, vi överlevde visst flygresan och tågresan och taxiresan helt galant inatt, vi är allt inte så yra och vimsiga som ni kanske tror att vi är. Jag har rest sjukt mycket och Thobias har ett grymt lokalsinne (det har jag också men vill inte skryta) och det i kombo är vi oslagbara! Nu är vi hemma hos Lulu och ska snart försöka ta oss in till Oxford Circus för vår första dag av shopping, dooock har vi den vanliga turen med oss så det är tydligen strejk i tunnelbanan ett par dagar den här veckan så vi får typ gå in till stan vilket inte är så långt dock thank god! Jag kommer göra mitt allra bästa med att hålla bloggen uppdaterad men eftersom vi i princip bara kommer att vara hemma en stund på morgonen och en stund på kvällen och utan internet hela dagarna förutom när jag får tag på wifi så kan det bli så att det blir lite glesare mellan inläggen men minst tre inlägg om dagen ska jag iallafall kunna få ihop! Nä nu sticker vi, hörs sen!
7 kommentarer »
BEPP

Perfekt start på resan m.a.o. Till fots känner ni pulsen och kan slinka in på en pub när magen eller vädret propsar. Till lunch rekomenderas att prova Sheppards Pie före Fish & Chips :-) Ta er också ner till Covent Gardens om ni gillar uppträdanden. Trollerishowerna kan vara spektakulära i och med att ni bara står någon meter ifrån. Har sett en svävande tjej och nästan känt att jag stått under henne! Mitt på gatan, utomhus! Lite tur krävs dock, lycka till och ha det så trevligt!

Emma

Hoppas ni får det riktigt bra, men det tvivlar jag inte på!
Sen måste jag säga att du gör ett toppenjobb med bloggen, tror faktiskt inte det finns någon annan blogg där man känner sig så "sedd" som på din blogg Aina! Det känns som att du verkligen bryr dig om oss läsare och det är himla mysigt faktiskt. Kram!

Svar: Åh söta söta söta du!!! Tack för världens finaste kommentar, blir jätteglad! <3
ainalesse

Evelinasfina Skönhetsblogg

Ha en riktigt trevlig resa :D

Marie

Du har lite mer packning med dig den här gången iaf ; )
Trevlig resa!!!

och hälsa Tobias

Elin

Hej hoppas du får en underbar resa!
Jag undrar om du har lust att tipsa om några fin avslutningsklänningar/ sommarklänning?

Ha det bra :)

Anonym

På starbucks finns de wi-fi :)

Julia

Hej fina Aina! Vart har du köpt den fina rosa koftan? <3