Överjävligt

20140429-205230.jpg

Bild från bussen när jag försöker strypa mig själv.. Nej dagen har inte varit överjävlig men att ta sig runt här mitt i allt det här strejkkaoset har varit rent ut sagt överjävligt! Kan börja med att säga att vi hade en kickass dag och att vi gav Primark ett nytt försök i en butik längre bort och att det verkligen var sjukt värt!! Kom hem med en jäääkla massa grejer så heja mig! Vid 18 tiden började vi bli lite trötta och kämpade oss mot bussen. Eftersom tunnelbanan knappt funkar så var det knööööök mycket folk som skulle ta bussen, så mycket folk att vi blev bortmosade av alla så att bussen blev full och att vi lydigt fick vänta en halvtimme tills nästa. Flög på bussen som vilda hyenor och satt i total trafikstockning i två timmar utan att ens komma ut ut stan, när vi väl gör det stannar bussen helt plötsligt mitt i ingenstans och tvingar alla att gå av. Amen tja va kul! Lyckades få tag på en taxi och nu är vi äntligen hemma tre timmar senare från en resa som ska ta en halvtimme, KUL! Som grädde på moset sätter jag mig för att blogga och då visar det sig att datorladdarsladden inte passar ihop med adaptern på något magiskt vis och jag kan alltså inte blogga ordentligt från den utan måste mobilblogga vilket jag hatar! Åh vilket gnällinlägg det här blev men det var droppen! Hade iallafall en jättemysig dag tills det här hände och nu ska vi göra oss iordning, dricka ett glas vin och möta upp min kompis Ryan som jag också träffade i Sydamerika. Adios amigos!
4 kommentarer »
Nathalie

Du får låna en adapter på hotellets reception mot en deposition på ca £1. Så kan du koppla i din dator i adaptern för att sedan stoppa den i väggen.

Nathalie

Du får låna en adapter på hotellets reception mot en deposition på ca £1. Så kan du koppla i din dator i adaptern för att sedan stoppa den i vägguttaget.

Svar: Jag bor ju inte på hotell utan hos en kompis och hon har ingen laddare så det går inte, annars hade jag lätt gjort det!
ainalesse

BEPP

Heeej, marksupporten här :-) Adaptrar verkar finnas lite här och var där turister vistas enligt Google. Lulu kanske kan guida er till någon supermarket med bra sortiment?
Annars får ni leta rätt på en affär via dom här länkarna: Maplin har en "storefinder" på varje produkt, verkar vara liknande vårat Kjell & Co.
http://www.maplin.co.uk/search?text=Travel+Adapters
http://www.robertdyas.co.uk/go-travel-foreign-visitor-adaptor
http://www.robertdyas.co.uk/store-finder/

Vore kul att veta ungefär vilket riktning från City ni bor i. (postkod eller U-ground)
Kul att Tobias verkar trivas på sin semester. Hur mycket har han rest tidigare?

Olina Eriksson

När jag var i London sist så lyckades jag också pricka in just en tunnelbanestrejk (för två månader sedan). Londonborna blir ju som galna och det tog oss flera timmar extra att ta sig fram också!