Primark och det där

20140429-134651.jpg

Heheey! Nu ni har vi gjort vårt första shopping försök här i London och det går väl ganska bra ändå. Thobias som inte skulle handla något alls härborta har gått crazy och fått med sig en hel del till och med! Jag som tänkte go crazy har tagit det ovanligt lugnt men vafan vi har ju 5 dagar kvar så no rush! Vi var precis inne på det omtalade Primark som alla tjatar om att det är så najs och hej så besviken jag blev! Kändes som att gå omkring i ett överfyllt Ö&B typ med kläder och saker och folk överallt som bara rev runt, kaos! Jag har också en liten släng av torgskräck sedan innan så det där var verkligen inget för mig, fick med mig en dougnut till håret, ett paket steumpor och sminborttagning som jag lyckades rafsa ihop i kön till kassan typ. Ae Primark har gjort mig lite besviken!
8 kommentarer »
Josefin

Usch ja, undvik Primark på Oxford Street. Går ju knappt att komma in där! Dock kan jag rekommendera att hitta ett mindre primark någonstans, typ Hammersmith, och där kan du gå runt i lugn och ro och faktiskt hitta bra saker! Särskilt väskor, skor och baskläder :)

Hanna

Heej Aina så kul att du är i London! Själv bor jag här så jag tänkte ge er ett litet tips. På Torsdag är det ett stort event på Carnaby Street, vilket även innebär att man får 20 % på alla Affärer/restauranger på just Carnaby street! (vilket ligger väldigt nära oxford street) händer självklart massa andra saker så som utdelning av goodiebags till de 200 bäst klädda osv. Så det är ett väldigt bra tillfälle att ta på sig det snyggaste man har ;) Detta pågår från 17-21 på torsdag 1 maj. Tycker ni ska ta er en sväng dit! :D puss och kram

Svar: Glömde säga att man måste gå in på hemsidan "carnaby.co.uk" för att hämta sin biljett man måste ha för att ta del av rabatten :)
hanna

mamma

Londons motsvarighet till Ullared?

daniela

jag blev också jättebesviken på primark när jag var i london!

Anonym

Bästa Primark är på Ealing Broadway :)

Anonym

Bästa Primark är på Ealing Broadway :) rent och fint & snygga kläder!!

Andrea

ahahaha! fy vad kul att du skriver detta om Primark!! Jag var i Berlin för ett år sedan och alla vänner FYLLDE sina famnar OCH korgar med kläder - medan jag hittade EN tröja... Kändes som att jag var ensam i universum om att inte "gilla" Primark..! Tack för den! :*

sofia

Blev också riktigt besviken på primark, det var bara kaos och massa hetsiga tanter som sprang runt som ivriga höns och försökte hitta tag 3 betala för 2 ungefär, nä dit vill jag inte igen, värsta jag varit med om.