Tea

20140430-124019.jpg Nu har vi letat runt som två höns efter ert ställe att käka på mitt i typ centrala London och vet ni vad? Det finns inget alls! Det finns små caféer överallt där folk sitter och sippar på té i solen vilket ät jättwmysigt säkert men det fungerar ju inte om man håller på att balla ur av hunger. Vad äter britterna till lunch om dom är i stan? Det är min största fundering just nu för té mättar inte. Dom måste ju ha laddat ordentligt med hundra skivor bacon, två dussin ägg och hinkvis med brunabönor på morgonen för att kunna stå sig och bara dricka té till lunch! Nu har vi iallafall ääääntligen hittat något litet pastahak så vi slipper dricka våra egen vikt i té för att fylla hungerhålet i magen iallafall. Smaklig måltid till er om ni sitter och käkat något just nu och smaklig måltid till oss också!
12 kommentarer »
Anonym

vet inte om ni redan sett att det finns något som heter "eat" i London, brukar vara i något av de större varuhusen. dom har jätte mycket blandade saker, yoghurt, mackor, soppor, frukt osv man kan äta till lunch eller som ett mellanmål, jättegott och jätte billigt!

Sofia

Haha här äter man en macka, lite bär & en minipåse chips till lunch ;)

Daniella

Hej aina!
Jag som faktiskt är halv britt vet att de äter typ en macka och chips till lunch.
Hoppas ni har det bra i London.
Kram!

Anonym

På "pret a manger" vimlar det av britter som köper en lättare lunch på sin rast. Jättegott om man letar efter en lätt och snabb lunch och ska äta något större på kvällen :) Kram!

Anonym

Det finns en restaurang på oxford street, om man går bakom topshop och till vänster tror jag som är italiensk och har såååååååå god mat! Den heter Pontis! Tippppps, godaste jag åt på hela londonresan.

fia

Ni måste käka på Byron Burger. Det är typ en steakhousekedja och finns lite varstans (påminner typ om Broken i Sthlm). Dom har sjukt goda burgare och milkshakesen är gigantiska och ändå rätt billiga. VÄRT!! Testa! Du kommer inte bli besviken =)

Svar: Som sagt :-) Pubmat till lunch: Shepherds pie (gott) fish & chips (upplevelse)
Det var vad som bjöds på min första utlandsresa :-) Blev en grej att jämföra ShP på olika pubbar.
BEPP

bellefrost

haha gullis! du kan käka SJUKA megagoda sallader på Pret a manger. Ett super hett tips måste jag säga, these are to die for! Hoppas ni hare super, åker till norrpan i morgon och hade önskat du va hemma! nästa gång kommer jag till estockholmo.

felicia

ungefär vid niketown på en liten gata ligger vapiano! sök efter det så får ni vägbeskrivning :)

Lovisa

Om du använder en app som heter Tripadvisor så kan du söka på EXAKT vilken mat du vill ha! Vi använde den under hela vår Londonresa, supersmidig och bra. Vi hittade superbra mat genom den! Testa den så ska du se att ni får underbar mat! :)

Josse

Kan meddela att du fått plats 49 av Sveriges snyggaste tjejer!! Tycker själv att du förtjänar typ 1:a platsen, men men. Grattis bästa du! Du är min allra största förebild!! Älskar dig Aina! Puss

Klara

Om ni gillar asiatisk mat måste ni gå till Hakkasan och äta middag!! Så sjukt gott, ligger på en ingata vid oxfordstreet. :)

Märta

Vart har du köpt jackan? Så sjukt snygg!