Två

DSC_5964litenSissådärja! Äntligen hemma igen från stan efter en sjukt najs dag! Igår gick vi kanske littte mycket all in med shoppingen och upplevelserna så vi var helt utslagna och dödströtta och visste inte riktigt hur vi skulle överleva resten av veckan men idag gick det bättre! Tunnelbanorna har börjat gå lite granna så det gick fortare att ta sig runt vilket är en jäkla glädjehöjare. Är SÅ nöjd med shoppingen idag förresten, köpte kimonon jag har på mig på bilden här, ett par skor, ett par shorts, lite tshirts, en tjocktröja och framförallt en ny adapter så jag äntligen kan blogga som vanligt! Igårkväll blev vi lite för trötta för att träffa Ryan så vi gör ett nytt försök ikväll och det ska bli kul. Sen är det ju ändå Valborg hemma i Sverige så vi har all anledning att festa till det lite här borta!
3 kommentarer »
Mathilda

Heej! När du kommer hem från London skulle inte du kunna visa vad du har köpt i typ ett inlägg eller i en video?Älskar din blogg och hoppas du och Thobias har det galet bra i London!

Linn

Kan du göra en video på VideoFyMe och visa allt du har köpt? :) <3

Anonym

Vart köpte du kimonon? Den är ju skitfin! Snälla gör ett inlägg på vart du köpte allt, för jag ska till London snart och vill jätte gärna ha shopping tips