K U L

IMG_4949.JPG Hola!!! Nu ni har jag nyheter! Mitt uppe i tvättstugan får jag ett samtal och genast vart min dag så mycket roligare!! Den här veckan ska jag och Thobias arbeta som pubilkuppvärmare för ett nytt tv program som ska spelas in i Stockholm. Det är ett tävlingsprogram där vinnaren vinner en halv miljon kronor och som handlar om inredning, antikviteter och desinprylar. Det är ett faimiljeprogram som passar alla åldrar så även fast man inte gillar inredning så lovar jag att det kommer vara kul ändå!! Jag skulle tycka det vore superkul om så många av våra följare och läsare kom som möjligt så vi kan få träffa er!! Det är helt gratis att komma och kolla och man får en biobiljett som tack, anmäl dig bara häääär!! Vi ses i studion imorgon för tusan, SÅ KUL!
2 kommentarer »
Felicia

Hur tar mig sig dit från typ Centralen?? :) Det stär att det börjar 14:45, är det du och Thobias eller själva inspelningen? Tacksam för svar, vill så gärna träffa er!!

Svar: Man kan åka till Gärdet och ta en buss några stationer därifrån, har dock glömt vad bussen heter! :) vad kul att du kanske kommer! Insläppet ska vara igång vid 13.30 tiden sen kör vi nog igång inspelningen :)
ainalesse

Jessica

Man tar buss 1 till Frihamnen och hoppar av på slutstation! vad kul det ska bli att träffa er också! jag kommer!

Svar: Åh vad roligt att få träffa dig!!!
ainalesse