Selfien

IMG_4871.JPG Nu är jag på tunnelbanan påväg att möta upp AK för att dra vidare. Lunchmötet gick bra, ögonbrynsfixet gick blev SÅ bra, käkat middag med min moster och det var också bra, bra jäkla dag helt enkelt. En sak som är mindre bra dock är att jag suttit typ hela tunnelbaneresan och försökt ta en selfie till inlägget helt utan att lyckas, att ta selfies in public är det absolut pinsammaste jag vet. Kan inte ens kolla när andra gör det utan att tycka det är jobbigt så ni fattar ju haha. Tröttnade tillslut och tig en bild på gamla stan när jag åkte förbi, hellre det faktiskt, så illa var dom allihopa. Lyckades också spräcka min jävla jeans igen så nu ska jag gå på ett event och typ visa halva innerlåret, läste också precis inbjudan och såg att det hade något med Fasionweek att föra så nj känns klädvalet vara ännu värre haha. Well well bra måndag ändå tycker jag!!
3 kommentarer »
Linda

Dina jeans spricker och du tycker det var oartigt av mig att påpeka hur mycket du gått upp i vikt... Just saying ^^

Svar: Skitkul att kolla upp IP-adresser. Inte så jävla svårt att spåra. Så ta det lite lugnt nu och sluta gömma ditt dåliga självförtroende med behov av att trycka ner andra bakom en skärm. Cheer up! Gå ut i regnet och dansa istället. Eller värm choklad och njut av höstrusket.
Anonym

Anonym

Hej Aina, du satt bredvid mig på t banan imorse, sjukt fin var du fast måste säga att du såg lite bitter ut! Kram

linda

Dina jeans spricker IGEN!? Va fan tror du gumman? har du hört talas om att röra på dig och äta mindre? Du var söt i PH men nu... Förlåt men OMFG....

Svar: Men din jävla nolla, vem sitter ens och kommenterar så? Vem fan angår det hur Aina ser ut, vad hon väger, hur hon lever? Skaffa dig ett eget jävla liv istället för att vara så patetisk att du sitter på nätet och engagerar dig främmande människors vikt.

Jävla sänke.
Josse