Trött-tisdagIMG_4902.JPGGod morgon! Är så förbaskat jäkla astrött idag att jag nästan ser dubbelt på tunnelbanan till jobbet. Hade föressten supertrevligt på eventet igår med AK för Hunkydory. Blev lite lite starstrucked av Sofie Fahrman och Isabelle Adrian som var där och vågade inte gå fram och säga hej tills det tog slut haha. Nu är jag påväg till Förmiddag sen ska jag hämta min dator på lagning och sen gå till vårdcentralen och styra lite. Såg föressten vad två hade kommenterat på inlägget under om att mina jeans sprack på låret på tunnelbanan igen. Och hej och hå så passar folk självklart på att släppa lite viktuppgång pikar i vanlig ordning. För er som läst min blogg tidigare så har jag skrivit om mina favoritjeans som jag typ måste köpa nya en gång i månaden för att det är så dålig kvalité gör dom är så tunna, dom kostat lixom 300 spänn så jag förväntar mig inte så mycket mer av dom. Kan också passa på att lära er två som var så övertygade att mina jeans spruckit på grund av att jag är så jävla fet att jeans slits på alla människor. Det finns också bättre och sämre kvalité på dom vilket mina billiga Gina Jeans inte är. Ibland är det nästan tråkigt att driva en "livsstilsblogg" där man delar med sig om sånna "shit happens" stunder är att folk är så jäkla skadeglada. Ja ja kul att kunna lära folk nya saker ibland!
8 kommentarer »
Jessica

Det är faktiskt inte okej att ta sig rätten att tala om för folk att en tycker det ena eller det andra om hens kropp/uteende/vad det nu än är. Jag personligen gillar inte ens att få komplimanger. Av samma anledning.

Men det är inte heller okej att du gör det Aina. Du och Thobias har i nästan varje avsnitt av Veckans (om inte alla?) suttit och kommenterat och dissat folk till höger och vänster. Vilket är så himla onödigt. Det spelar liksom ingen roll att det är offentliga eller "kända" personer ni pratar om. Du tycks själv inte uppskatta att vissa som klickar in sig här tar sig rätten att kommentera ditt yttre. Just för att det inte ÄR okej. Att vara rolig på andras bekostnad är lågt och inte speciellt ödmjukt. Och att göra det på skämt gör det inte mer okej. Vilket verkar vara något som många tror.


Fred ut!

Svar: Hej! Jag förstår absolut vad du menar Jessica men jag håller nog ändå inte med sig fullt ut. Jag har sedan november förra året både blivit överröst med komplimanger, hat och att folk har drivit med mig mer än vad någon som inte är offentlig någonsin kommer att få stå ut med. Jag vet att det är sånt man ska förvänta sig att man får ta när man blir lite känd men jag har aldrig gnällt på någon som skämtat om mig. Det är en sjukt fine line mellan personliga angrepp och skämt med glimten i ögat som jag ändå tycker synts igenom på tex våra youtube shower. Anyways, jag skulle iallafall aldrig skriva till någon och kalla den tjock eller andra personliga angrepp men bli inte förvånad om jag skämtar om folk framöver för det kommer att hända!

Fred ut på dig med! :)
ainalesse

Sofi

Åh!! Jag har också Gina-byxor som spricker förjämnan! Har också alltid trott de berott på att de är så jäkla tunna i tyget och inga riktiga "jeans" men skönt att jag, tack vare dina läsare, då får reda på att jag då antagligen är fet! ;) ;) haha, orkar inte!! Försök skita i sådana idioter! :)

Alva

Ska du och Thobias gör några fler avsnitt av veckans?

ISA

åh snälla fina Aina, lova att du aldrig slutar dela med dig av dina små "vardagsolyckor"! så jäkla roligt att det händer dig så knäppa saker jämt, haha! Och du är en frisk fläkt i denna bloggvärld där alla kroppar ser exakt likadana ut med de perfekta proportionerna och very stylish hela tiden. Du är fan mänsklig och det är just det som är så skönt! Fortsätt vara du! Och börja inte tänka på din vikt, det är inte väsentligt så länge det inte blir ohälsosamt åt något håll och det är det då rakt inte än på ett tag ;) PUSS!

Svar: Hahahah jag lovar att aldrig sluta!! Puss och tack för din fina kommentar!! <3
ainalesse

Amelie

Alltså shit pommes att folk orkar med sig själva?! Man sliter ju sina favoriter med hälsan, klart som korvspad att de rippar var och varannan vecka! Antar att majoriteten av oss brudar med a thing for billiga och snygga jeans är smällfeta då, sucks to be us. Vi får väl bara se det som att vi är för bootylicious så inte ens jeans kan handle us

Svar: hahahaha amelie, detta gjorde min dag.
bästa kommentaren på länge!!
ainalesse

Anonym

Har du gått upp sedan du var med i paradise?

Svar: VEM FAN BRYR SIG?
Jo

Anna

Hej Aina! Tycker du är superfin! Bara kör ditt eget race, du gör det så jäkla bra :D Undrar bara vilka jeans det är du använder? Är på jeans-jakt och vill inte lägga flera tusen på ett par jeans :D
Puss!

Anonym

Haha jag undra bara. Idiot