Fuck you kioskkillen

IMG_9683.JPG Hej och god morgon! Vaknade sur ändå. Kämpade hela morgonen för att slå undan det och bli glad genom att lyssna på glad musik och kolla på Nyhetsmorgon (mysigaste saken att göra på morgonen), blev faktiskt på lite gott humör där ett tag tills jag kom till tunnelbanan och skulle köpa en Festis och en macka och killen i kassan släpper "du ser bättre ut i tv", blev så jävla irriterad att jag sket i att köpa mackan i protest (var dock så jävla törstig så jag köpte festisen) och talar om för honom att det var sjukt elak sagt och att det minsann var sista gången jag handlade där. Fuck you kioskkillen. Han skulle fan både vara ful i verkligheten och i tv om han någonsin fick chansen att vara med. Fulare än Jeppe. Fuck you world känner jag idag men framförallt fuck you kioskkillen, vill typ gå tillbaka och stampa på alla deras fula mackor så dom går sönder!
20 kommentarer »
Elin Ahlgren

Lyssna aldrig på såna idioter! Du är helt seriöst en av de vackraste människorna i världen!
Ha en jättebra dag! :*

Minna

Aina, han är bara avunsjuk

Stöttare

Men usch vilken skit, snacka om stroppig kille som antagligen fortfarande bor hos sina föräldrar. Håller med tidigare kommentar att han bara är avundsjuk på att han ALDRIG kommer få vara med i PH eller
vara lika cool som du. XX

Alexandra

Helt ärligt kontakta hans chef! Det där var inte okej! Jag sitter själv i kassan och härom veckan kom Alexander Bard och handlade av mig. Jag behandlade honom precis som vilken kund som helst. Inte går det hålla på hur en vill bara för personen är offentlig! Jag tycker du ska skriva och berätta om händelsen, vilken tid det var och vad han hette om du vet det.
Många kramar snyggAina ❤️

Svar: Håller helt med! det där är INTE oki. Finns ju stor risk att han beter sig så mot andra offentliga personer också. Dennes chef bör bli informerad!
Du är grym och otroligt snygg!
Majda

Elin

Du är ju jätte fin både i verkligheten och på tv! Så elakt att ens säga så. Förstår att du är ledsen för asså han verkar inte fatta att du är precis en vanlig människa som alla andra. #viälskaraina

Nathalie

Men gud vad omoget och onödigt gjort! Han kan väll hålla tyst om han tycker det och ingen kommer ju vilja handla i den kiosken om det han sa kommer ut.... Ush att det kan finnas sånna människor som måste säga fula saker är ju helt sjukt! Men alla vet ju att det han sa inte var sant... Hoppas han fattar vad han har gjort och att han skäms! Kram :)

Elin

Sett dig i Liljeholmen och du är minst lika vacker i person som på tv.

Niki

Ta ingen skit, du är inte värld det!.
Säger som dem andra han är säkert avundsjuk, något måste ligga bakom det hela, ibland behövs inte onödiga kommentarer som kan uppfattas som kränkande..
Stå på dig du är bra som du är, ha en fortsatt trevlig sista dagarna innan de nya året kommer med stormsteg..
Mvh Niki
P.s. Din blogg är för jävla bra i alla fall. :). D.s

Malin

Men Gud vad är det för jävla rikspucko som säger en sån sak?!
Hjärtat, det säger ingenting om dig, men det säger ALLT om honom.
Du är inte bara snygg, du har ett gott hjärta också
. Synd för honom att han har varken eller...

Jag har sett dig på tunnelbanan och jag tycker du är jättefin :*

Hoppas dagen blir bättre! Kram

Ester

Usch! Informera hans chef om vilket as de anställt!

Frida

Vilken idiot, hade blivit så jävla lack! Bra att du konfronterade honom!

Evelyn

skulle fan också gå tillbaka till den kiosken och trampa på alla deras mackor så dom gick sönder..!:)
jag hatar såna som säger va ful du e, varför ahar du det? aa bland annat de!...tex.

Maria

Vilken total idiot! Aina du är skitsnygg punkt. Kram <3

Bella

Men seriöst?! Trodde inte det fanns sådana människor ens? Vad är det för någon?! Herregud värsta jag hört!

linnea

Men skääämtar du!! så jäkla elakt sagt! vore jag du skulle jag gå direkt till hans chef och säga att så där beter man sig inte mot sina kunder!!

Therese

Inte okej! Ring lr maila chefen! Bums! Han har ingen rätt att sitta å kommentera varken kända lr okända hur de ser ut. På något vis alls. Hoppas din kväll blir bättre än dagen startade!
Kram från mamma L' s granne Therese

Emelie

Hur FAN kan DU ta åt dig? du är snygg som en jävla prinsessa!
Skulle absolut inte ägna ett blogginlägg åt en mupp om jag var lika fin som du. STÅ PÅ DIG SNYGGING!!!! =D

agnes

Såg dig på gärdet imorse Aina, fuck honom du var svinsnygg ju. Den enda min bästa kompis vill se ut som är du haha <333

Anonym

Snälla Aina, du måste kontakta hans chef! Han borde få avgå med omedelbar verkan, sådär säger man fan bara inte. Usch vad arg jag blir, du borde verkligen inte släppa detta. Kontakta hans chef och berätta hur du blivit bemött, då kommer han iallafall få ångra att han sa något så patetiskt och kränkande till dig.

Rasmus

Haha fortfarande bitter över vad Jeppe gjorde haha