KanonTorsdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVet ni vad? Det här en bra dag. Thobias sov hos mig inatt och bara att vakna upp bredvid en av sina bästa vänner är ju en bra start på dagen! Jag har tvättat i tvättstugan även fast jag sa att jag aldrig skulle våga mig ner dit och det är jag nöjd över, och har tapetserat lite i hallen och haft två roliga möten. En var en radiointervju som kommer sändas om ett tag och det andra var med Spotlife. Det går tydligen himla bra med bloggen och det gjorde mig verkligen supertaggad till att blogga ännu mer. Jag tycker att det är så extremt jävla skit kul att skriva och att folk verkar gilla det jag skriver, det äger! Jag tänkte faktiskt fira denna torsdag med att käka min senaste craving, prosciutto, och att berätta för er att jag tänker höja ribban här på bloggen och försöka få upp cirka 5 inlägg om dagen, tidigare har jag gjort cirka 4 men nu tänker jag öka. Min fråga till er är nu, vad vill ni veta mer om? Några särskilda ämnen ni vill att jag ska ta upp eller vill ni att jag ska berätta något speciellt från mitt liv? Kör på bara för jag är taggad till tusen så fingrarna kliar! Kanontorsdag!  
26 kommentarer »
amandasvardag

hej Aina! Jag undrar om du skulle kunna berätta mer om hur du bygger upp dina inlägg, vad du tänker på när du skriver och tips till att helt enkelt få en bra text? Jag tycker nämligen att du skriver enormt bra, dina inlägg blir typ levande och jag uppdaterar din blogg för att se om det kommit några nya inlägg va 5 minut känns det som :-) Hoppas du får en fortsatt bra dag!

Julia

Tja, tycker att du ska göra outfit inlägg lite mera, diggar din blogg fett mycket. Kram!

Moa

Kan du skriva vad som gör dig glad? Och om kärlek, när du fick din första pojkvän och sånt! Favorit produkter? Men helst av allt, en frågestund!!!!! Nu när du kan lägga upp videor! Ha en super bra kväll!

Lovisa

Hej! Jag undrar ifall du kunde berätta mer om din barndom/tonåren, hur det var i skolan, var du växte upp..osv, det skulle vara väldigt kul att läsa om skulle jag tycka! Älskar verkligen din blogg kollar den typ hela tiden, hur kul som helst att läsa!
Fortsätt som du gör! :)

Lisa

Kan du inte lägga upp din ansökningsvideo? vore så kul att se!

Linnea

Berätta mer om din bakgrund/uppväxt, mer träningsinlägg med tips, tips på vad man kan äta innan och efter träning, outfit-inlägg!

amandasvardag

kan du berätta om livet innan paradise, vad var en vardag för dig då? :-)

Sara

Din barndom, tonåren, outfits, MAT :)
Snälla, skriv inte för mycket om träning. Det är förjävla tråkigt att läsa om, och dessutom finns det 1 000 bloggare som bara skriver om sin snyggträning.

Linnea

Vilket land är du från?

Anonym

SNÄLLLLLAAAAA!!
BERÄTTA OM DIN FÖRSTA MEENS!!
SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER FÖR ATT JAG VILL ATT DU SKA LÄSA DETTA.
SNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLLLLLAAAAAAAAAAAA!!

Anonym

resor, framtidsplaner, åsikter..

jessica

Kan inte du berätta lite mer om dig & Viktor? Hur tror ni eran framtid kommer se ut? Jag blir så himla aviiiis när jag ser er tillsammans, ni är så himla fina!!

Anonym

Din kropp, tränning, 10 saker vi inte visste om dig, mer videobloggar, video på dina kläder o din lägenhet

Amanda

Din kropp, tränning, 10 saker vi inte visste om dig, mer videobloggar, video på dina kläder o din lägenhet

Jenny

Tycker att det räcker med att du fortsätter på samma spår som du gör! Du är så genuin å äkta å det är nog det vi läsare gillar.
Du har liksom inte låtit kändisskapet förändra dig utan vi känner igen dig från hur du var från flesta dagen på paradise. Tror det är ovanligt. Med tanke på många andra från paradise, ingen nämn ingen glömd :)

Cecilia

Mer om kläder! Du kan ge tips om snygga kläder och så kan du ha ett litet inlägg varje vecka med billiga snygga kläder. ❤

Alexandra

Reseinlägg, tankar osv!!

Sanna

Hej Aina!
Skulle inte du kunna lägga ut en video på när du sminkar dig och sedan lite mer tips på smink, bra resor, kläder osv?:)

Elsa

Ääääälllsskkkaaar att du uppdaterar så ofta!!

Anonym

Så bra blogg verkligen!!
Kan du inte tipsa mer om kost och träning och om vad som är bra övningar för att träna vissa delar av kroppen och vad som är bra att äta osv. Det skulle även va kul om du gav tips på t.ex. Kläders plagg, hur man sminkar och klär sig fint och hur man tex fixar håret :) kram!!

Lina

Så bra blogg verkligen!!
Kan du inte tipsa mer om kost och träning och om vad som är bra övningar för att träna vissa delar av kroppen och vad som är bra att äta osv. Det skulle även va kul om du gav tips på t.ex. Kläders plagg, hur man sminkar och klär sig fint och hur man tex fixar håret :) kram!!

Anonym

Meeeeeeer resor!

Ida

Kan du göra bloggen mobilvänlig? :)

Anonym

Tycker verkligen din blogg äger! Och du, grym är du Aina! Älskar att du nästan alltid har bilder

Anna Katana

Tycker du kan fortsätta i samma stuk nu med dina inlägg. Bättre att ha inlägg med roligt och läsvärt innehåll än att det bara bli fler inlägg men utan innehåll. Så skit i att räkna antal inlägg per dag.

Anonym

Hur var du när du var liten? Typ 10-14