Lipz

Ni har kanske glömt det men jag skrev här om dagen att jag skulle tillbaka till Renew Skin Clinic för ett återbesök med läpparna. Var där igår med Tilda och Ellen för att se att allt såg bra ut samt att fylla på det som försvunnit, det bryts ju ner av kroppen och cirka en tredjedel är svullnad så resultatet blir mindre än vad det ser ut när man precis gjort det. Därför gör man en touchup för att det ska sitta bättre. Jag är ju så extremt spruträdd så det är larvigt och sist grät jag så mycket att det inte fanns något smink kvar redan innan behandlingen. Trots att jag blev överraskad att det verkligen inte alls gjorde så ont sist så var jag ändå lika jäkla nervös och jobbig igår. Men åter igen så var det verkligen inte så illa alls, seriöst, note to self Aina, det gör INTE ONT, kom ihåg det till nästa gång!!! Sen är det verkligen så skönt att söta Daniella som gör mina läppar har så mycket tålamod med mig, hon är bäst, plus att Ellen och Tilda var klippor båda två. Är man nervös är det verkligen skönt att ha med sig någon som är lugn, inte ta med såna som mig helt enkelt.stylage Den här bilden var från igår precis efter när jag fortfarande var lite svullen, ni ska få bättre bilder när det lagt sig lite. Men visst blev det fint? Anyways, för er som vill veta det praktiska detaljerna så är det Stylage jag har i mina läppar och jag har bara tagit 0,5 ml vilket är en halv spruta. Vill ni veta mer om Stylage och har fler funderingar tycker jag att ni ska gå in på deras hemsida och läsa mer häääär. En halv Stylage M som jag köpte kostar 2500 kronor. Vill man ha en hel spruta 1ml Stylage M eller Stylage Special Lips kostar det 3500 och tar man en hel får man också 10% rabatt. Ska man göra det här tycker jag verkligen att man ska göra det hos Daniella och henne kan ni ringa och boka tid på numret 073-726 3131 eller kolla in hennes hemsida hääär. Sen tänkte jag också passa på att säga lite vad jag tycker om skönhetsingrepp. Det här är inte en sak som sitter permanent, skulle jag vilja sluta kommer ämnet ha gått ur läpparna om cirka ett halvår och läpparna kommer bli i sin normala storlek igen. Jag tycker att man själv bestämmer över sin egen kropp och har rätt att göra vad man vill med den. Att göra såna här behandlingar som inte är permanenta tycker jag faktiskt inte är en så stor sak, jag skulle hellre fylla på läpparna än att spontant göra en tatuering som sitter hela livet. Alla är såklart olika och har olika åsikter kring det här men då vet ni vad jag tycker. Sen måste jag också nämna att man inte är en dålig förebild för att man gör såna här saker, man blir inte en sämre människa för att man ändrar utseendet och det ska man komma ihåg, det tycker jag är en väldigt ytlig sak att säga till någon. Men för att jag har valt att testa det här med att fylla på läpparna gör mig inte till någon annan, jag är fortfarande samma tjej. Kom ihåg det så no hate snälla!
9 kommentarer »
Emma

Skit snyggt Aina!!

Anonym

Blev sjukt snyggt, vet du om det är någon åldersgräns på detta? Är 17 och känns lite onödigt och släpa dit föräldrarna ifall man vill göra

Svar: man måste vara 18 år!
Anonym

Agnes

Hon på bilden näst längst ner är det hon som är Elsa i serien Elsas värd ?

Svar: Det är det också. Ellen Bergström är hennes riktiga namn :D
Anna Katana

Anonym

FRÅGA!: Har du någon instagram?? Vad heter du där? Om inte, skaffa en!!!!! Kram du är bäst!

Svar: Ainabanaina
Tibot

Johanna

Du är en av de tjejerna som faktiskt passar i det! Men tycker att du var lika fin innan!

Nathalie

Ja Agnes det är det:)

Wilma

jättesnyggt!! asså älskar din och thobias youtube kanal så mycket, kan inte sluta skratta ni är så rolig

Sandra

Alla gör precis som dem vill med sina läppar/kropp, men personligen skulle jag aldrig göra det.
Tycker de flesta som gjort läpparna får förändrad form efteråt, trots pratet om att ämnet försvinner, tyvärr försvinner det inte för alla och om det gör så är läpparnas form iallafall inte densamma. Men det är ett beslut man själv får ta. Tycker att man får hålla sig till lite lite isåfall, dina var ganska naturligt plutigt formade så då ser det ganska naturligt ut nu iallafall.

afa

men vad i helvete bölar du för då din lilla transa, vem fan har tvingat dig köra in en jävla nål i läppen då, herrejävlar vad himla löjlig du är

Svar: Tycker mer bestämt att det är du som är omogen och löjlig som får utbrott när någon postar en kommentar. Hon skrev sin åsikt. Hon skrev inte någon hat kommentar.
Om du har problem med det så flytta till ett land där man inte får ha åsikter så slipper vi hönshjärnor som dig här. Som drar ner snittet av smarthet.
Lea