Money money money

[youtube]http://youtu.be/QdcJT4Pwhso[/youtube]

Låg och kollade på mitt och Thobias senaste avsnitt som släpptes igår och garvade seriöst läppen av mig. Lätt mitt favorit avsnitt hittills. KOLLA NU!

9 kommentarer »
@ToniLattinger (Instagram)

Aina, jag måste säga att jag är sjukt impad av dig. Första intrycket jag fick var typ; Blåst och naiv tjej. Fan vad fel jag hade. Du verkar vara sjukt driftig, fötterna på jorden och väldigt smart. Känns som att du tänker innan du agerar/pratar.
P.S. Riktigt fräsch blogg, både snygg och läsvärd!

Svar: Åh tack tack tack!!!! Det här är faktiskt den finaste kommentaren jag fått av någon. TACK igen fina du!
ainalesse

Olivia

Hahahaha alltså jag orkar inte, så jävla sköna!

Julia

Märkte nu att videon är 20 min lång. Kändes som 5. Älskar alla avsnitt men detta är hittills min favorit. Ni är så sjukt fina personer båda två. Kram på er <3

Maja

Hej! Himlahimla bra blogg, du verkar vara en så otroligt härlig människa och man blir verkligen glad varje gång man klickar sig in här! Jag har en liten fråga, undrar vart din svarta (blå?) jacka är ifrån? Du har den på några bilder från Thobias blogg där ni hoppar haha. Ha det bra! Kram.

Stina

Hej aina!:) undrar bara vart du gör fransförlängning?(antar att du har det) elr vart är det thobias gör fransförlängning, snälla skriv hemsidan isf jätte tacksam för svar!!

Svar: www.bythobias.se är min hemsida, men för tillfället är det inte jag som gör ainas fransar men så du vet iaf :)
Thobias

Michis

Va himla roliga å härliga ni är! :D

Mira

Älskar verkligen eran youtube kanal den är så jävla bäst!

Sara

Ni är så otroligt roliga och sköna människor - önskar jag kände er båda två på riktigt hahaha, och detta är förresten den bästa "serien" jag någonsin sett. Skrattar lika mycket varje gång!!

emmaasophiee

Här satt lilla jag, as ledsen för min barndomskompis/fd bästa väns dödsannons kommit ut o jag blev liksom påmind om den tuffa sanningen, men så kollade jag detta klipp, o jag kan bara säga 'TACK TACK TACK'. asså TACK, sitter här med ett leende på läpparna, tusen ideer i mitt huvud och lite varmare inombords. tack för ni finns

Svar: Åh finis hoppas det blir bra. Glad att vi kunde göra dig lite gladare <3
ainalesse