Lökigt

DSC02120Stökigt är det också och min säng ser jätteliten ut. I-landsproblemen bara haglar! Ush.. vilken dag. Har känt mig jättekonstig och svettig och trött hela dagen utan att fatta vad det beror på? Att det är åska i luften eller?Känner mig typ sjuk och har legat och svettats i soffan hela dagen och halvsovit i lite feberdrömmar, skitjobbigt och jag känner mig helt förstörd nu. Måste försöka påminna mig att det inte är konstigt att bli lite krasslig efter 3 veckor i Magaluf så jag ska försöka lugna ner mig över det här. Imorgon har jag lite möten inbokade, sen ska jag på personalfest med Förmiddag gänget och  sen gå ut så det är lika bra att vila upp sig så jag orkar med det. Snart kommer Thobias hit med middag så ska vi hänga och så ska han få höra om mina skit tråkiga feberdrömmar och kolla på klänningar att ha på Kristallgalan, äkta bro är han som ställer upp på sånt. Jag tror inte jag kommer att blogga mer ikväll så vi hörs imorgon helt enkelt, puss på er!
2 kommentarer »
BEPP

Förhoppningsvis är det bara omställningen till den mycket mer tätare/fuktigare värmen, åska som du skriver. Drick mycket så att kroppen kan kyla ner sig, och få i dig lite extra salt. Kollade just lite extra på saltbrist:

"Trött", "Sov bort nästan hela dagen"
"Ett par timmar senare så var jag piggare, huvudvärken och illamåendet helt borta."

Känns det igen? Salta försiktigt, men ta i lite nu i början. Varför inte en alkoholfri tequila sunrice + salt :-)

Malin

Hej gullet!
Jag kom på det ultimata tipset på det där med att du har massa vatten i kroppen :) Gå på HotMojo på SATS! Det är yoga i typ 38 grader, aaaaaaasvarmt, jag var där igår, och man svettas så mycket att man tror att man ska flyta bort. Men mina fingrar känns mycket mindre svullna nu :) tror jag blev av med en hel del vätska!
Man får bjuda en kompis på en gratisträning nu under sommaren, så fråga en kompis som har SATS-kort, annars maila mig så kanske jag kan bjuda dig på något sätt... vet inte riktigt hur det funkar men det stod iallafall utanför SATS på Fridhemsplan ;)
Ta hand om dig! Kram

Svar: Åh vilket bra tips!!! Tack så mycket! :D
ainalesse