Bråvalla dag 1

bråvalla1Tog visst inte så många bilder igår såg jag precis, alltid så jäkla upptagen med att ha kul att jag adlrig orkar plcoak fram kameran haha. Anyways, det första jag gjorde när jag kom in på området var att tappa bort Ellen, Daniel och Moa, seriöst på en gång, så fort ag satte fosten innanför så var det kört. Jag har presspass och var tvungen att gå till ett speciellt ställe för att hämta ut mitt band, ett ställe som ingen ur personalen som jobbade där hade en susing om vart det låg. Fick gå omkring i över två timmar på området helt ensam och var så förbannad att jag höll på att börja gråta. Skrek tillslut på en stackare när hon skickade över mig till andra änden av festivalområdet för tredje gången i frustration. Det märks verkligen att det typ är ett gäng volontärarbetare som jobbar där, noll koll och dålig service. Inte för att låta bitter men det var faktiskt överjävligt. När jag äntligen fick mitt band blev det genast kul. Borttappad och ensam men hittade folk jag kände överallt så det löste sig fint. Gick på Imagine Dragons och Lana Del Ray com var kickass bra, dock var min utsikt ungefär som bilden längst ner nästan hela konserten men det var najs ändå. Är taggad på ikväll!!
3 kommentarer »
Josse

Haha, det låter precis som mig! Lyckas alltid virra bort mig, och är så jäkla kort så jag aldrig ser något men står ändå och är typ helt jävla övertaggad så alla tror jag är helt full!

Petra

Så härligt och kul det ser ut! Längtar efter fler bilder! Hur ser din outfit ut dessa dagar?

isa - live your dreams

Men vad roligt!! Mindre kul att du blev lost kanske, men man lyckas alltid träffa någon skön människa man kan hänga med (oavsett det uppskattas av dem eller inte heheh)