Piss och Puss

Hej. Yr som jag är så glömde jag helt bort att lägga ut veckans piss och puss i måndags men här kommer det. Enjoy! Veckans Puss Ljusa skinnjackor: Ni vet att jag tjatar om skinnjackor hela dagarna och det tänker jag göra igen men ljusa den här gången. Perfekt för våren och om man tröttnat på sin gamla svarta. Här är några av mina favoriter:jackornaJackorna är från Asos och Chiquelle, och den i mitten har jag. Love it! Veckans Piss Posa med Starbusmuggar. Ni alla har säkert gjort det, eller drömmer lite i smyg om att göra det. Visste väl det.. Näe men för,låt men jag tycker fan inte att det finns något töntigare än att posera med Starbucksmuggar faktiskt. Vad är denna hets om att visa upp att man köpt kaffe på Starbucks? I dont get it. Tror många har läst alldeles för många skvallertidningar med paparazzibilder på kändisar med solglasögon och Starbucksmuggar och att man känner sig liiiiite cool med en mugg i handen. Men det värsta jag sett var en bild på ett litet barn vars mamma satt en mugg i barnets hand och typ skrivit "Åh lilla Thomas älskar Starbucks lika mycket som sin mamma", nej, det är mamman som älskar starbucks och sätter en mugg i sin sons hand, sonen har garanterat inte ens smakat kaffe och kan knappt hålla i muggen.408684_10151476023013793_707361763_nOch här har ni mig med en Starbucksmugg i handen, som ni ser är jag en kvinna av principer och försöker dölja det så gott jag kan. Afrikanska träfigurer: Mah lord! Finns det något fulare? Svar: Nej. Ett av mina ex ville inreda ett helt rum med Afrikatema och ha massa såna träfigurer överallt, fick typ panikångest och kalla kårar och tack och lov så gjorde vi slut och flyttade aldrig ihop så jag slapp det. Hade säkert varit en helt annan människa idag om jag varit tvungen att gå igenom det. Vad är grejen? Kom är konstiga och supersmala men dom kan aldrig glömma detaljen att alltid ta med jättestora träkukar i stånd på varje liten jävla figur. Grose! Jag är ingen inredningsexpert men jag kan säga på rak arm att det är fult och alltid kommer att vara fult och att man ska hålla sig borta från det vad man än gör.  
5 kommentarer »
Jenny

haha, du är så underbar!

jeco

hahah!

& du! jag skratta så jag fick ont i magen när du slickade på thobias använda dildo, hahahahaha! hur kul som helst!

linda

Du är jätte vacker, men söta du din klädstil suger haha. Du borde ha tajtare kläder :)
Inte säck på dig. Inget illa menat :) kram

Svar: Bara för att hon inte är fjortis och måste klämma i sig i tajta små fula tröjor och sånt varje dag
Anonym

Liselott

Aina Aina när ska du komma till världens minsta
Stad och vina med oss / mej Liselott 26 år ssk student för du verkar kul snäll avslappnad,. Min son som gillar dig.. Okej älskar då!

Skulle. Va kul å ses utan hinder på återseende eller?
Liselotte Sala 0723161744

Nilla

Hej! Jag vet att du har den jackan i mitten i färgen svart, men har du samma i den färgen som är beige som på bilden? Isåfall kan du inte lägga upp en bild hur den ser ut på dig?? Kram