Skav

20140331-162007.jpg

Get new shoes they said, it will be good they said.. Fick mig en tankeställare med skorna från igår och rafsade fram ett par nya converse i en av mina flyttkartonger. Barfota och hel dag på stan senare och jag ser ut såhär. Skitkuk, nu måste jag köpa ett par nya skor så jag överlever dagen!
7 kommentarer »
Ida

Äh, billigare att köpa skavsårsplåster än ett par nya skor! Hehe :)

a.

feel ya bro. Gick en mil i nya träningskor, nu ligger jag här med pulserande hälar och får gå i foppatofflor på stan....:/

Anonym

Älskar verkligen din blogg Aina, tycker dock att det vore jätte roligt/bra om du blev lite bättre på att svara på lite kommentarer! Men bara när du har tid och lust. Du är så j***a snygg och är en sån himskans glädje spridare! Älskar din kropp! Dröm kropp! Du är min allra största förebild! Älskar dig! Aina for president! Ha världens bästa kväll! Puss!

Svar: Åh gullis tack för dom fina orden! Förlåt för att jag är lite dålig på det, ska bättre mig :) <3
ainalesse

jenny

Köp kirurgtejp och sätt på, så kanske du slipper köpa nya skor! Jag tycker att det både förebygger skavsår och funkar när man redan har det.

moi

viktor var samme deg bare får å få flere følgere. at du ikke skjønte det,gjør deg ikke så veldig smart. hvorfor i all verden skulle viktor ha lagt merke til en som deg? uten stil og spiser bare junk food og driter åssen du ser ut? du eier ikke stil eller klasse. og viktor eier begge deler,han må ha en dame som er fin og eier stil. ikke en sånn bacon eter som deg:)

Svar: Haha att du ens orkar!
Anonym

Thea

HEJ AINA! Du kanske redan har sett den, men Annica och Marcelo busringde ju dig igår, och det var under deras livesändning och den finns att kolla på på Marcelos blogg om du är intresserad, tror att du är med ungefär när det gått 2/3 av klippet, du kan komma direkt till videon här: http://marcelos.se/2014/03/30/live-relationer/#comments KRAM!

jeco

ajaj!