Först

Varför lär jag mig aldrig? Stressa inte till jobbet du kommer ändå vara där en halvtimme innan alla andra! Hade inte jag varit en sån extrem tidspessimist hade jag både kunnat sova lite längre nu imorse och inte gå med så snabba steg att jag var helt svettig när jag kom fram. Note to self, stressa inte på morgonen!

20140527-095228-35548531.jpg
3 kommentarer »
Fia

Aina, förra veckan när du sände på måndagen tror jag det var när ni efterfrågade ett tjejnamn.. Höll på o dö varje gång en äldre man (samma person) kom fram och han inte riktigt fattade vad han skulle säga.. Gav ett killnamn (både för och efternamn) och ville hälsa till nära och kära och massa knäppt :).. då kan en tycka att det trots allt borde vara en telefonist som en kommer fram till först INNAN en kommer in till studion. Då skulle du slippa såna samtal med tänker jag, blir ju väldigt förvirrande :p.. dock ganska roligt!
Jag ringde in en gång och gissade på Yrsa, men du trodde jag sa Irsa såg jag sen på TV-skärmen haha.. Tror inte ens Irsa är ett namn, men Yrsa är ju.. Förstår att det måste vara svårt att höra ibland vad folk som ringer in säger.. är inte det frustrerande? :D

Sassa

Aina du åär så go, men MÅSTE sluta säga "vetu vad" "vet ni vad" , :)

jennifer

VART KAN JAG SE PROGRAMMEN EFTERÅT? JAG HAR ETT JOBB OCH SKÖTA MEN SKULLE VILJA SE DINA PROGRAM!!!!!!!! GE MIG ETT SVAR, KOMMER KOMMENTERA ÄNDA TILS JAG FÅTT ETT SVAR. :)

Svar: Haha skön du är! Man kan inte se programmen efteråt tyvärr eftersom det är live så du får helt enkelt försöka timea in en gång jag kör live tyvärr! Söt du är som så gärna vill se :)
ainalesse