Google

googleAtt Googla mig själv är något jag fått rekommenderat att inte någonsin göra av vår presschef för Paradise Hotel men nu råkade jag göra det och titta vad jag fick upp. På andra plats söker folk alltså på "aina lesse rumpa" det tyckte jag var lite kul. Whats up with that? Vågar själv inte se vad folk skriver om den så jag lämnar det så men lite kul att folk är mer intresserade av det än tex vad jag heter på instagram som ligger på tredje plats. Sen kommer också "aina lesse viktor frisk" på fjärde, ush.. Ibland är jag sugen på att berätta hela historien bakom att jag gjorde slut med honom men det känns lite dumt, jag orkar faktiskt inte bråka mer med den killen, kan säga det kortfattat med att det inte var fredligt och fint avslut iallfall. God morgon föressten! Nu ska jag till stan och förlänga fransarna hos Thobias!
8 kommentarer »
Anonym

berätta varför? nu blev man ju skit nyfiken! :P

Svar: de finns något som heter privat. man måste ju respektera om någon inte vill göra de :)
Anonym

Sara

Din rumpa är ju så jävla juicy! Haha :D

jennifer

inte fredligt? fick för mig att ni sa båda två att ni var överrens och att det blev på ett bra och fint sätt. ajdå.

felicia

Åh blir ju nyfiken när du berättar om det! Skulle va så kul att veta av någon galen anledning, haha! Bästa aina!

Rebecca

Åh vill också veta nu... Berätta :):)

hans

haha, som en nära vän till viktor så känner jag till "hela historien" och det vore nog bättre för ditt eget rykte om du inte berättade ;)

Svar: skriv då!!!!!!!!!!!!
ainalesse

Anonym

Har man sagt A får man säga B ;)

Malin

Det är ju lätt att döma någon när man inte vet sanningen men jag vet att du förlorade många läsare och folk som gillade dig när det tog slut/när du gjorde slut med Viktor.. Anledningen till det var/är för att du bara gick vidare och skrev om hur lycklig och bra allt var i ditt liv BARA NÅGRA DAGAR EFTER! Du gjorde till och med en videoinspelning med frågor som läsare hade ställt där en fråga var vad som har varit jobbigt/svårt det här året och ditt svar blev: inget... Det får dig att verka känslokall för hur okär du än var i viktor känns det fel att du bara kunde göra slut utan att ens tycka att det var liiite jobbigt!! Förstår att man kanske inte lägger ut alla sin riktigs känslor men man kunde ju läsa hur Ledsen viktor var och då är det bara elakt att du ska inte bryr dig ett dugg, man kan ju låtsas isf.

Så jag förstår att många har valt att inte följa dig längre och tar hans parti för vi vet ju inget annat... Ni var så fina med varann på bild och det bidrog nog till många följare men när du vslt att inte berätta vad som hänt så är det djälvklart arr fler "står" på vikotrs sida för han hade ett hjärta medans du var känslokall när slutet kom...

Svar: Hej! Du har precis svarat till din egen kommentar och som du säger så valde jag att inte fläka ut mig och skriva om allt jag kände och vad som verkligen hände, det har inte Viktor heller gjort även fast han kanske visade att han var ledsnare än vad jag visade. Jag var självklart ledsen efter att vi gjort slut men inte så väldigt ledsen ändå om jag ska vara helt ärlig, det gör mig inte till en känslokall människa utan jag var nog inte lika kär i honom som han var i mig så det är väl inte så konstigt? Vad du nu har för siffror på att jag skulle ha tappat läsare så är dom fel, bloggen har aldrig gått bättre. Hej så länge!
ainalesse