Som en parkbänk

DSC00101Hahah kolla på mitt ansikte på bilden, köttbulle? Nu kommer snart dom som ska göra reportaget och jag chillar i soffan så länge. Älskar min soffa fast fan vad den är omysig, försöker intala mig själv och alla andra att det är bäst men det är den verkligen inte, men SNYGG är den. Försökte övertala Emma att det faktiskt var skön om man ligger i den själv med en kudde och fick kommentaren "Ja men det är ju skönt att ligga på en parkbänk om man har en kudde också", fan då det är faktiskt sant.. Tyckte att det var så jäkla knepigt att hitta snygga soffor när jag var på soffjakt innan jag hittade den här. Vad är grejen med att alla soffor ska vara så jäkla stora och puffiga och ha divan åt alla håll? Skitfult med divan tycker jag, men OH så SKÖNT. Jag tror att man får välja, antingen en snygg soffa som inte är något vidare skön eller en ful superbekväm soffa med divan. Valet är enkelt enligt mig! PS. Ser nu cokså att jag måste plocka bort sakerna jag har försökt gömma under soffan.. fan då.
3 kommentarer »
Emma

Jag tycker din soffa ser ut som en pensionärssoffa, men jag diggar dig ändå!

Svar: Haha förstår vad du menar, den är i 60tals design ;)
ainalesse

Elina

Vart har du köpt bordet? :) älskar betongbord!

Amanda

Tror snarare att det är en smaksak, tycker personligen att det är supersnyggt med divan och vet att de flesta av mina vänninor tycker likadant då de har sådana soffor.
Själv är jag väldigt svart-vit-grå när det kommer till inredning och tycker inte alls att det är snyggt med en grå soffa + bruna ben och smala "armstöd" - skulle aldrig få för mig att köpa det, men som sagt, smaksak.
Tycker dock att bilderna nedan talar för sig själva när det kommer till resonemanget - mysig och snygg soffa med divan:

https://cdn.mio.se/image/b6217bf0-3b61-4c4d-8e66-0b93e90c59c1.jpg?preset=26
http://1.bp.blogspot.com/-kZPw32ZQsFY/Tor4AoO6UJI/AAAAAAAANC4/7H-xdN-Tmx8/s1600/IMG_4606.jpg
https://cdn.mio.se/image/494204d5-e95d-4963-8014-68859b5f3a94.jpg?preset=26