Första Advent

julkalender_blurredMitt i all sorg och saknad och stök som varit sista dagarna så är det ändå första advent idag och 1 december imorgon och det betyder att min julkalender äntligen drar igång! Varje dag från imorgon och fram till julafton kommer jag ha en liten tävling där ni kan vinna saker under varje lucka! Det ska bli kul att äntligen få igång det trots att allt känns lite tungt just nu. Så häng på låset här imorgon för klockan 09 öppnas första luckan i min julkalender! Nu har vi ätit middag här hemma och ska allesammans gå och lägga oss och kolla på film ihop. Det här har faktiskt varit en av de jobbigaste helgerna i mitt liv med all oro för mormor, att åka fram och tillbaka till Norrköping, jobb, inspelning plus flera andra saker som också hänt under helgen men som jag inte tagit upp så nu är jag så trött att jag nästan kollar i kors. Måste också säga tack för era fina kommentarer i inlägget under, det värmer verkligen. Ni är bäst, puss och god natt!
2 kommentarer »

12.30

Hej. Vid lunchtid idag gick min mormor bort. Fick ett samtal imorse av mamma som sa att hon hade svårt att andas efter operationen hon hade igår och att jag skulle komma så fort jag kunde. Ludvig var jättesnäll och följde med mig i bilen ner till Norrköping på morgonen. Hon var inte helt vid medvetandet när vi kom dit men sköterskorna sa att hon hörde allt vad vi sa så vi satt och pratade med henne om vad vi ska göra ihop i jul, vad jag gjort i veckan och allt möjligt. Under tiden fick hon svårare att andas och efter kanske 20 minuter efter att vi kom så andades hon knappt. Sen blev det lixom bara tyst. Klockan 12.30 somnade min mormor in. Jag har tänkt mycket på döden sedan jag var liten och alltid fasat för den här dagen och det känns så konstigt att den dagen kom bara sådär. Jag har bara sett folk dö på film, då börjar alltid maskiner tjuta och pipa och doktorer springa in i rummet men så var det inte, det var alldeles tyst. Vi satt där mamma, Ludvig och jag och höll henne i handen tills en sköterska kom in och kramade om oss. Jag var inte ens säker på att hon hade dött och vågade inte heller fråga men förstod det ändå utan att något behövde bli sagt. Vi har suttit med mormor hela dagen, hållit henne i handen och utan att det känns som att hon varit borta. Det kändes bara som att hon låg där och sov helt fridfullt. Jag var väldigt nära min mormor, vi har till och med bott ihop och förut pratade vi i telefon flera gånger om dagen. Det känns inte verkligt att aldrig mer få kunna träffa henne, eller hålla henne i handen eller höra hennes röst och det gör så ont att jag inte kan beskriva det med ord. Hon kommer att lämna ett otroligt stort tomrum efter sig och jag vet att jag kommer att tänka på henne varje dag. Vila i frid fina
23 kommentarer »

Boom

IMG_9104.JPG Hej! Ursäkta för tystnaden hela dagen. Mormor klarade operationen och den gick bra, är så lättad. Nu är jag på inspelning för Aftonbladet Boom, hörs när jag är hemma. Puss hjärtisar!
1 kommentar »

Norrköping

IMG_9103.JPG Hej och god morgon. Min mormor är dålig och är på sjukhus och håller på att opereras just nu så jag är i bilen påväg till Norrköping. Jag vet inte hur mycket jag kommer blogga under dagen men vi hörs förhoppningsvis snart. Puss
0 kommentarer »

Gamla Stan

IMG_9102.JPG Hej! Nu är jag tillbaka i stan och är ute och dricker vin med Emma! Vi har tagit en promenad i Gamla Stan också, sjukt hurtigt, eller mest för att det är fullt överallt haha. Efter det här får vi se vad som händer, kanske drar ut, vem vet? Vi hörs imorgon gullisar!
0 kommentarer »

Benbilden

benImorse släpptes den här pressbilden för serien jag spelade in på slottet i September. Bilden som togs när Gunilla fuckade ur för att jag täckte hennes ben. Är det bara jag som tycker att det är extremroligt att dom valde den här bilden av alla bilder? Vi höll på med den här fotograferingen i säkert över en timme där jag sitter och duckar och håller mig åt sidan för att hon skrek och gnällde över att jag skymde hennes ben. I kanske 3 minuter bytte jag hand på att hålla glaset och just den bilden valde dom som pressbild. Det är väl ungefär en minut efter den här bilden togs som hon fuckade ur och slog till mig haha. Så benen som hon påstått sig tjänat miljontals dollar på blev kanske inte så snygga ändå? Ingen är nöjdare än mig haha.
5 kommentarer »

Brilliant!

ålöGod morgon! Asså hur fint är det inte här? Extremfint om jag får säga det själv! Har typ inte haft en sovmorgon på flera veckor men det tog vi idag och om Ludvig överlever brottningsmatchen han harmin sin hund Chico så ska han laga pannkakor snart. Han är kung på pannkakor, kunde inte låta bli och lagade det igår natt till och med SÅ bra är dom. Är det bara jag eller känns det verkligen som att det är typ söndag idag? Men så är det bara fredag och hela jäkla helgen har inte ens börjat än, hur bra är inte det då? Brilliant!
2 kommentarer »

NEW YEAR'S EVE DRESSES

0 kommentarer »

GOTHENBURG WITH RAPUNZEL

0 kommentarer »

Photoshoot

0 kommentarer »

Akaia store!

0 kommentarer »

Special Delivery!

Igår ringde det på dörren och världens finaste inbjudan kom! Bubbleroom och Molino PR ska ha ett stort tack för den roliga överraskningen! Tyvärr, är jag i Sydafrika när detta event är :( Men, det är kanske inte så pjåkigt det heller...  
0 kommentarer »

Svamp

svampDagens outfit osv.. Utö äger. Det har jag lärt mig idag. Drog för att plocka svamp och gick typ två meter utanför bilen innan vi trampade ihjäl ett gäng trattkantareller och på det spåret gick det. Vi hittade så mycket svamp att vi inte ens fick med oss allt, började nästan stoppa ner svamp i fickorna när korgen var helt överfull och bara spillde svamp överallt! Ludvig blev så nuts att han tvärnitade bilen och sprang ut i skogen påväg därifrån för att han skymtade kantareller, så taggade på svamp var vi! Nu är det bara den lilla detaljen att rensa hela kalaset och att typ frakta hem det men Utö äger och levererar!
5 kommentarer »

Utö

IMG_9081.JPG Hola! Gissa vart jag är? Kanske inte var en jätterolig lek att gissa på men jag är på Utö med Ludvig! Hur jäkla mysigt som bara helst! Det här är typ den första solen jag sett på hela november också så det är extra festligt! Nu jävlar ska vi leva friluftsliv, vill göra allt man kan göra här. Typ fiska, plocka svamp och gräva mask, all in mys!
4 kommentarer »

Aftonbladet Boom

boomHej hej hej! Nu är jag hemma från inspelningen, eller jag har egentligen varit hemma ett tag men vi har gäster här hemma så har inte hunnit slänga in bilderna förens nu. Har iallafall varit en sjukt trevlig inspelningsdag, spelade som sagt in 12 stycken avsnitt på raken vilket jag fasen inte trodde att man skulle orka med och ändå se pigg och glad ut men det lyckades vi med allihop och det kommer bli skitbra. Nu ska jag käka middag nummer två för ikväll för mamma har lagat revbensspjäll i ugn och då kan man inte låta bli. Snart kommer Ludvig hit och jag ska kram ihjäl honom lite innan jag somnar, det är min plan för kvällen haha. Hörs imorgon allihopa, sov gott!
0 kommentarer »
Nästa sida