Sjukaste!

10733417_10205131024381399_145350003_nBilder från precis innan det här hände! Sjukaste saken hände precis nyss. Jag och Knut blev attackerade av en stor hund som försökte bita Knut!!!! Vi gick omkring vid ett litet grönområde bakom Knuts hus och Knut var lös. Plötsligt så hör jag en annan hund skälla och jag ser att Knut springer iväg för glatta livet med en stor brun hund efter sig men som ägaren precis lyckades hålla tillbaka tack och lov. Den obehalgiga hunden och ägaren  går därifrån och jag och Knut promenerar vidare utan koppel. 10 minuter senare hör jag samma hund skälla igen bakom ett par buskar och snabbt lyckas jag få tag i Knuts halsband, precis då kommer hunden springande och attackerar oss. Jag skrek, Knut skrek och äckelhunden skrek också och i panik svingar jag iväg Knut nästan ett varv runt mig i sitt halsband för att inte hunden ska komma åt honom och hinner precis. Jag blir helt tokig och skrek åt ägaren att han fan inte kunde gå lös med den hunden som redan tidigare försökt attackera oss, och vet ni vad han säger? Han skrattade åt mig och sa att jag skulle sköta mig själv. Sånna sjuka, äckliga människor borde inte få ha hund, jävla äckel kräk!!!!! Efter var både jag och Knut jättechockade, på hela Knuts ena sida var det ett stort märke med saliv efter hundens mun som i princip kunde ha svalt hela Knut om han ville. Tack och lov fick Knut inte en skråma tack vare den där svingen jag lyckades med, jag kan verkligen förstå hur mammor som lyfter bort bilar från sina barn för att rädda dom, lite så känns det nu! Fatta om han hade bitit ihjäl Knut, hade inte kunnat leva med mig själv då!
8 kommentarer »
Sara

Jag upplevde något liknande förra helgen! Jag var ute och gick med min 25kgs hund då plötsligt en 30+kgs hund kommer springandes och biter tag i min hunds hals. Jag fick panik och börjar skrika, gråta, slå och sparka. Det såg så jävla otäckt ut. Medans hunden bet sig fast i min hunds hals/nacke så liksom ryckte den så där fram och tillbaka som hunddjur gör när de dödar något...

Det enda jag tänkte var "jag kommer få bära hem en död hund". Jag minns knappt vad som hände. Jag vet bara att jag skrek "NEJ!!! SLUTA!!!!" och hamnade på knä mitt i deras fight där jag försökte få lös den stora hunden. Min hund är såpass snäll så det var bara han som blev biten. Till slut fick jag bort den andra hunden, tror jag sparkade den, men ärligt så minns jag inte. Efteråt satt jag mitt på gatan, gråtandes med min hund. Då kommer den andra hundens ägare ut och frågar vad fan som händer och varför jag lever om. Jag sa att han ska hålla fast sin hundjävel. Min telefon, min ipod, mina hörlurar och plånbok var utspridda över gatan. Hundägaren förde in sin hund och kom sedan ut med en ficklampa för att hjälpa mig hitta mina saker som låg någonstans i snön. Han undrade om alla var oskadda, och sa att han inte förstod hur hans hund kommit lös. Innan jag gick därifrån sa han "men vad skönt att allt gick bra!" - MEN TÄNK OM DET INTE GJORT DET DÅ? TÄNK OM MIN BÄSTA VÄN SOM JAG LEVT MED I 10 ÅR HADE SKADATS?

Jag blir så jävla förbannad av sådana hundägare. Det värsta är att jag vet att hans hund hoppat på andra hundar tidigare. Tänk om min hund varit en liten Knut? Då hade han säkerligen varit död idag. Man kan fan inte ignorera det faktum att hans hund på något sätt kom lös och därmed attackerade min hund, bara för att omständigheterna (min hunds storlek t.ex) hindrade allt från att gå åt helvete.

Stackars lilla Knut! Jag är lättad att både han och min hund är oskadda!

!!!

Du borde anmäla. Det där verkar inte vara en bra ägare till hunden. Har man en hund som tenderar till att anfalla andra hundar ska den alltid gå kopplad, för hundens egen skull. Blir så jävla förbannad när jag hör sånt här.

Maria

Alltså förlåt men du har hunden okopplad du gör fel du med! De som har sina små "ofarliga och lydiga" hundar lösa får faktiskt skylla sig själva när de händer något... Hoppas detta lärt dig att koppla även din hund för tänk om han vart längre bort från dig å du inte hunnit ta tag i honom..

Sara

Ha INTE Knut lös!!!

Emelie

Klart aina kan ha knut lös om hon vill det när det uppenbart verkar som att han är skötsam och inte ger sig på någon annan. Knut kunde likväl blivit attackerad i koppel, har hänt mig. Kram till dig aina, super bra blogg :-)

anna

Du är en hjälte Aina! Modigt av dig att rädda Knutte! Klart att han ska få springa lös! De som inte har koll på sina elaka hundar ska anmälas!

Klara

Hej fina Aina! Litet tips som funkade för oss när vår hund blev biten. Om hunden som biter inte släpper så stoppa in ett finger i rumpan på den... Ja vet det låter konstigt. Vår Viggo blev attackerad av en stor hund för ett år sen, den hunden bet sig fast o vägra släppa trots slag o sparkar från panikslagen husse. Som tur var kom husse på att han hört om "fingertricket" i radio så han testade, det räckte med att peta till i anus på den hunden så släppte den direkt o husse fick chans att lyfta upp Viggo ❤️

Moa | hobbyfotograf

En sådan här händelse hände min kompis. Hon var ute och gick med sin lilla hund, ännu mindre än vad Knut verkar vara om man kollar på bilderna, och sedan möter hon en dam som också är ute och går med sina tre hundar. Min kompis vet att hon tidigare inte haft sådan pli på sina hundar, så hon går över vägen för att de inte ska mötas. När de närmar sig varandra börjar damens hundar att dra och till slut säger hon "jag orkar inte hålla emot" och släpper hundarna. Alla tre rusar mot min kompis lilla hund, biter och sliter. Min kompis skriker, hennes hund skriker. Usch. Kan inte fatta, precis som du säger, att vissa få ha hundar!! Det äckligaste av allt är att efter de "bitit klart" går de bara därifrån tillsammans med deras ägare. Min kompis anmäler detta, men damen vägrar att avlida två av sina hundar eftersom att "de är hennes ögonstenar". Jaha? Och den hunden som de bet ihjäl var inte min kompis ögonsten då? Blir så arg!!