Imorgon

Vi som är utröstade ska vara med och rösta ut någon imorgon på ett plus och minus möte. Jag tänker öppet och ganska logiskt enligt mig, jag tänker lägga mitt minus på den jag tycker minst om och det är Gurkan. Vi har kommit sämst överrens här inne och det känns ganska självklart att jag ska lägga mitt minus på den jag gillar minst. Jag ser hellre att Ellinor, Jessica eller Fredrik vinner Baren 2015 det är inte svårare än så, vi klickar bättre och måste jag välja en jag klickar mindre med är det Gurka. Eftersom allt vi säger här hörs och ses av tittarna i liven så är självklart inget av det här hemligt. Jag har till och med försökt få ett ord med Gurkan ikväll om att jag kommer att lägga mitt minus på honom imorgon men han har varit upptagen i telefon halva kvällen dom gångerna jag försökt snacka med honom men han har vetat sedan flera timmar tillbaka om hur jag tänker. Det här är inte hemligt. Min avsikt är inte att gå bakom ryggen på honom imorgon, hade jag velat det hade jag inte sagt ett ord om allt det här idag. Så därför vet ni varför jag lägger mitt minus på Gurkan imorgon. Sov gott!
 
Morgonupdate: Jag har jättedåligt samvete idag. Igårkväll blev inte alls som det borde ha blivit. Vi borde ha lagt allt taktiksnack på hyllan och bara fokuserat på att ha en sista rolig kväll tillsamans men så blev det inte riktigt. Allt blir så himla förstorat här inne i och med att tittarna är med och påverkar oss under tiden. Hade det inte varit för att det är livesänt hade vi säkert snackat lite taktik, kollat runt hur folk tänkt rösta och sedan lämnat det där men eftersom tittarna ger sina åsikter och "lägger sig i" (inget illa menat) så blir det så himla mycket störra och mer utdraget. Det kan inte alls ha varit en rolig kväll för Gurkan igår som fick höra att måna tänkt lägga sina röster på honom idag. Inte det minsta kul. Jag har pratat med honom nu på morgonen och sagt förlåt och han tog det bra men det känns ändå dåligt i min mage. 
10 kommentarer »
Hockeysilly.se

Är du intresserad utav ishockey? Då är hockeysilly.se någonting för dig. En hockeyblogg som skriver om rykten och övergångar. Daglig uppdatering också.

Mr Sundsvall

Satt och lyssnade på ditt självgoda skitsnack i Baren live i eftermiddags en stund, märks att du fortfarande är den där naiva, feta personen med alldeles för långa panna och du borde aldrig varit med i tv rutan ens...usch usch... Ta och fundera allvarligt att lägga in dig på en klinik och fettsug låren efter allt chips ätande för dina lår ser väldigt manliga ut ,precis som ett par tall träd i tjocklek.

Emil

Mycket onödig och väldigt dum kommentar MR SUNDSVALL har du inget bättre att komma med så tycker jag att du inte behöver gå in och läsa och kommenterar på Ainas blogg nåt mer, Aina är inte alls fet och behöver absolut inte läggas in på nån klinik

Mr Sundsvall

EMIL...

Gå in på SYNSAM och skaffa ett par glasögon om du är så förblindad. Aina har galet feta lår....hon äter hela tiden så det är ju självförvållat. Nåt hon får jobba på.... Jag säger rakt ut vad jag tycker och tänker och det gör jag alla dagar i veckan. Du Emil, ska inte du ta och springa in i snickarboa och tälja på en liten träfigur.

Emil

MR SUNDSVALL hur gammal är du beter dig som en snorunge gör du Aina äter inte alls hela tiden och hon är inte fet alls

JoTjenaMors

Gårdagens reunion var som en olycka man inte kan åka förbi utan att titta. Det var verkligen inget underhållande att ta del av. Självklart måste ju någon hamna botten men sättet det gjordes på kunde varit snyggare. När ni nyktrat till och får lite distans så kommer ni säkert inse hur ni som ska rösta minus på Gurkan framstår. Fine att säga hur man kommer rösta men att älta det i timmar (5-6?) som gjordes igår blir känslan av en form av mobbing. Det blir obehagligt för oss tittare. Jag som har fått en uppfattning av dig som en rätt känslig tjej - tänk dig själv att bli utsatt av det som Gurkan fick känna på.
Och nej! jag är ingen Gurkan anhängare utan en som gillar att kolla på dokulive. ;) ✌

Petra

Som jag skrev tidigare har fått en annan bild av dig nu, kanske för att man nu verkligen får se ditt äckliga falska beteende 24/7. bläää

Anonym

Ja tycker Du ska rösta ut gurkan
Rodney håller bara på och mind fuckar er. Hoppas ni inser det.

Lina

Ni kanske borde avhållit er från allt skitsnack igår vilket förstörde programmet men jag är fullständigt enig med dig att Gurkan skulle ut.
Han var rent av äcklig med sitt grävande i skrevet o näsan o rapande Sprang runt o gapade o skrek,bestämde enväldigt att hans drink skulle vara "kvällens Drink",stod aldrig själv i baren o kunde inte blanda några drinkar utöver sin egen.
Tog själv på sig all artistbokning utan att ge de andra en chans till egna initiativ,nej bara en person utan både hyfs o ton.
Nu önskar jag bara att Fredrik eller Ellinore vinner detta.
Jessica verkar mer intresserad att supa själv än att stå i baren och skakar sina silikonbröst o spelar en roll som dum blondin,ingen som passar bakom en bardisk.
Säger själv att hon vill stå i final mot gurkan men vill då att han vinner.
Är man i final och inte vill vinna har man inget där att göra.

en av sveriges största bloggar

jag håller på Fredrik jag :) han verkar mognast av alla i hela baren .