Inte som The Sims

Ludvig är seriöst ett proffs. Grabben har alrig lagt ett golv själv förut och smackar på det här som ett freakin pro på bara några timmars arbete. Han lyckas också fixa så det ligger heeelt perfekt vid fönstret och vid dörren och vid garderoberna med alla olika knepiga hörn och vinklar som han har varit tvungen att skära till, spegelvänt till råga på allt!! Är så imponerad! Snygg är han också, han inte bara lägga golv, one af a kind! Nu är han igång med att ya golv i köket också, det går med rasande fart så han är väl säert klar om någon timme eller två och då är jag inte förvånad ens haha. Så det är kökssakerna som står i sovrummet nu om ni undrar.
 
En sak jag lärt mig med golvläggning är att det inte fungerar som på The Sims. För det första så går det inte att trycka på en knapp så är hela golvet lagt och klart i ett svep. Det andra är att man inte lägger det i rutor. Jag trodde seriöst att man fick det som typ färdiga kvadratmeter och la på golvet, som på The Sims, så är det altså inte! Så för alla er som spelat The Sims och därför trott samma sak som jag så är det fel, då har jag lärt er något!
 
Kom precis hem från runda två på Ikea. Har köpt mig en ny säng. Ska montera upp den och måla om den nu så ska ni få se hur den ser ut efter det. Här händer det grejer!
0 kommentarer »