Spice

God morgon!! Känns som att vi höll på halva natten med att fixa och greja här hemma, hade lixom svårt att hålla oss till ett projekt och det slutade med att vi la golv, organiserade i städskåpet och städade i källarförrådet samtidigt! Fint blev det iallafall men vi hann inte klart hela golvet så det ska vi fortsätta och fixa med idag, då ska ni få se bild! Tänkte slänga upp lite sportiga bilder på mig, hur många sporter man nu kan göra i kjol? Tennis typ? Känner mig iallafall som sportyspice i dom här strumporna and I like it! Både strumporna och kjolen kommer iallafall från Madlady, såg att kjolen var slutsåld men strumporna hittar ni hääär!
1 kommentar »
moi

Tuff klädsel ;). Har en fråga ang spray tan. Vill verkligen göra det men är rädd för att bli fläckig. Blir man alltid fläckig när det börjar försvinna? Inget illa menat men jag tyckEr att du kan se ganska fläckig ut många gånger( kanske bara är bilderna?) Och gärna om du har något tips på någon bra brun utan sol? Ha det fint

Svar: Man blir ganska fläckig när färgen börjar försvinna men det är jättelätt att skrubba bort så det är absolut inget att vara rädd för! Jag använder en från St.Tropez och en som typ heter Vanity (rosa förpackning) och säljs på Stockholmbeautys hemsida, båda är i mousse :)
Aina Lesse