Vilken!

God morgon gullisar! Det är dåinte ofta jag går upp vid 07 men idag är en sån dag. Kändes lite extra jobbigt eftersom jag och Aida satt uppe och käka middag igår och drack whiskey till nästan klockan 01 inatt men mysigt var det! Sorry att jag inte visat någon bättre bild på sängen innan, när har ni den, ett litet hörn av den iallafall. Rummet var superfint igår tills det kom en hantverkare som skulle fixa mina garderober och då var jag tvungen att riva ut allt jag hade i dom i rummet så nu är det totalt kaos här på andra sidan sängen som ni slipper se det haha. Så fort kaoset på golvet här bakom är borta ska ni få se hur det ser ut här inne!
 
Nu ska jag iväg på två möten, sen ska jag en sväng på stan och köpa något att ha på mig på Guldtuben på lördag och efter det ska jag åka in i Baren igen över en kväll. Är helt sjukt inspirationslös när det kommer till vad jag ska ha på mig, det står festklätt på inbjudan men vette tusan vad jag ska ha. Är det för kallt att ha bara ben på lördag? Kanske kan köpa sånna där vita vida byxor? Kom gärna med förslag!! Vilken torsdag!
3 kommentarer »
ISA

oh, så fräsch efter whiskey!? :) hoppas du får en finfin dag!

Anonym

Funkar ju alltid med en svart långklänning ett lite större halsband å klackar skulle bli jätte fint du dej

Lovisa

Är jätteförvirrad. Förut hade du ju sängen i vardagsrummet - varför hade du det om du har ett sovrum?? Eller har du flyttat tillsammans med Ludvig? Sängen nu är ju i ett sovrum och inte vardagsrummet, men vart någonstans var sovrummet förut eftersom att du hade sängen i vardagsrummet?

Hoppas du gör en "apartment-tour" där du visar helheten sen när du är klar!