Beige

Jag gjorde så jäkla bra köp idag på stan. Var på jakt efter brunaktigt smink till Kristallen imorgon och gjorde ett sånt kap. HM har ju typ gjort om hela sin sminkkollektion och har helt plötsligt fått världens bästa utbud bara sådär med massa nyanser på allt smink till ett sjukt bra pris! HM smink har ju kanske inte varit känt för att sitta sådär världsbäst men det kanske har blivit lite bättre nu på sista tiden, hoppas det iallafall! Köpte mig iallafall världens nyggaste ljusbruna matta ögonskugga i färgen "act your beige" och ett läppstift i färgen "heyday" som är så satans snyggt på. Har verkligen blivit kär i det här med lite brunaktiga läppar på sista tiden och nu har jag fasen i mig hittat den perfekta nyansen tror jag! Bra budgettips från moi!
 
Köpte också ett ljus i form av en annanas, ett nagellack till tånaglarna imorgon, lösfransar och kontaktplast att klä in hyllplanen, ska sätta igång med det på en gång!
10 kommentarer »
Anonym

Vad heter färgen? 😊

Svar: På läppstiftet eller ögonskuggan? Båda står i texten till inlägget :)
Aina Lesse

Anonym

Hur mycket kosta ananasen och vart är den köpt?🙈😊

Anonym

Hur mycket kosta ananasen och vart är den köpt?🙈😊

Anonym

Hur mycket kosta ananasen och vart är den köpt?🙈😊

Svar: Den kostade 59kr och är från HM :)
Aina Lesse

a

hur blev det med limmet och din fransförlängning? fick du ta bort/sluta med det? (tänkte på att du nu köpt lösögonfransar..?)

Svar: Blev tyvärr allergisk igen :(
Aina Lesse

Johanna

snyggt!

Anonym

Så snygg färg på läppstiftet! 😍 men hade tänkt att fråga vilken klinik du har fixat din läppar på? Dom är så himla snygga och naturliga!! 😊

Svar: Tack!! Jag fixade dom sist hos Forma Vita, dom är så satans duktiga där. Kommer inte ihåg vad dom hade för ämne i dock! Det var ju också över ett år sedan jag fixade dom så nu är mina läppar tillbaka i sin vanliga form men dom var jäkligt snygga när dom var nyfixade :)
Aina Lesse

Ainas Mamma

Hej Anonym! Kul kommentar om läpparna! Skulle bara säga att dom är snygga och naturliga för att dom just är naturliga -inte fixade :)

Svar: Men jag har ju faktiskt fixat dom tidigare, även fast ämnet gått ut nu och mina läppar är som dom såg ut innan igen ;)
Aina Lesse

Anonym

Hej igen! Jag som frågade om läpparna, tänkte inte på att det var så länge sedan du gjorde dom att de skulle kunna gått ur, skulle kollat innan jag frågade! Men fixade eller inte så är du väldigt vacker!! Hoppas det gått bra för dig på kristallen idag! ❤️

Svar: Haha nej men det är ingen fara, bara att fråga på :) Vad du är gullig!!
Aina Lesse

Ida

Har också "heyday" och håller med dig de är så sjukt snyggt!!!!