Look of tonight

 
 Babes! Idag är äntligen Kristallen och nu känner jag att det är hög tid att visa ungefär hur jag ska se ut! Jag ska ha en svart klänning från Zara, det synsinte så bra men den har en slits fram och är öppen med ett hål i ryggen så lite hud visar jag ändå. Till det har jag ett par grön-ornagea örhängen och eeeh, ja det var väl det.. Till det har jag ju mitt grön-blåa hår till så jag känner att det kanske räcker. Jag drog ett wildcard imorse och la i pytte pytte mer färg i håret eftersom det blivit så himla ljust och ljusgrön-dassigt. Måste säga att jag är lite nervös om hur det blev, vill ju lixom inte vara turkos igen för då kommer inte håret matcha örhänegna eller nagellacket och då blir det kaos. Sitter här med blött hår i en handduk as we are speaking, heeeeh...
 
Kan inte heller riktigt bestämma mig för hur jag ska göra med håret. Tycker att det är himla snyggt att ha håret bakåt (som på bilderna) men det känns som att det kommer att vara omöjligt att få till det så det håller hela kvällen. Någon som vet hur man gör? Annars tänkte jag nog locka håret och ha det lite vågigt bara!
5 kommentarer »
Olivia

Men åh så himla snygg! Jag tycker du ska köra vågigt svall till ändå, så coolt att köra "classy" i kombination med det gröna håret! Have fun!

Sofie

Du Måste ha håret sådär bakåt tycker jag, satan så snyggt och dina käkben ser helt fantastiska ut! 😍

Anonym

Använd vax eller gelé i håret för att få de att hålla sig på plats 👍🏻 kanske dock inte ett för stelt sådant !

Rebecka

Åh ditt gröna hår är såååå fint!

Anonym

Eller en stram hästsvans! Då syns dina fantastiska kindben, ryggen och örhängena :)