Reunited

Nu äntligen är vi återförenade och hemma alla tre! Så himla skönt!! Kännsverkligen så himla klychigt och larvigt att säga såhär men det här med "borta bra men hemma bäst" stämmer verkligen! Nu ska vi käka dom rökta fiskarna vi köpte när vi var vid Ale Stenar och kolla på film. Puss och godnatt gullisar, lovar bättre uppdatering imorgon! 
3 kommentarer »
Alicia

Vad fint du har det!

Svar: Tack gullis, det börjar sakta men säkert bli ordning här :)
Aina Lesse

Em

Vill se ut som dig! Ingen finner mig attraktiv, jämt när jag fråga killar om dem vill hitta på något ställer dem in i sista minut sen slutar kontakta mig,börjar fundera om jag behöver banta!Är liksom 18 och har aldrig haft pojkvän :/

Anonym

Hörru bruden som skrev där uppe ! Alla är olika , vackra & unika på olika sätt :) jag tror inte banta är det rätta för dig , försök se dig själv i ett större perspektiv , typ utifrån , hur uppfattar andra dig ? Knappast att dom ser alla petitesser och bristningar som vi är experter att hitta på oss själva . Nåt som är attraktivt är en självsäker person så satsa på att försöka gilla dig själv . Framhäv det du gillar med dig själv :) jag har själv sämst självkänsla & självförtroende men för mig hjälper de att klä mig bekvämt före snyggt , och i färger som passar mig . Försök inte se ut som någon annan utan våga vara precis som du är för du är finast precis så <3 blev jäkla långt de här nu men kände att jag behövde skicka lite positivitet . Kram !