Upp!

Nu äntligen är dom uppe! Blir så nervös av att skruva och borr att jag är helt svettig nu men det känns sjukt bra att dom sitter uppe, äntligen! Hade ju bara tänkt ha en hylla ovanför skrivbordet men så råkade jag ju fynda en på en loppis i Skåne och då blev det ändrade planer och båda fick åka upp. Vad tycker ni då? Visst blev det fint? Tycker att det känns som att det blev himla mycket snyggare med två hyllor istället för en eftersom det är en ganska stor vägg och att det kanske skulle se lite tomt och ensamt ut där annars. 
 
Fick tipset om att klä in den bruna hyllan i kontaktplast istället för att måla den och det nappade jag på så det ska jag göra med båda två så dom blir lika dana varandra, så en inte är kontaktplastglansig och den andra i målat trä. Hipp hipp hurray för dom nya hyllorna, nu ska jag bara komma på vad jag ska ha i dom!
5 kommentarer »
Johanna

fint!

Ainas Mamma

Superfint!! Och snyggt med dom svarta sidostyckena till bordets svarta ben

Charlie

Jättefint men ett tips när det gäller stringhyllor är att man bara har en "stång" i mitten som hyllorna vilar på från båda hållen. Men det där funkar absolut. Bara en liten petitess.

Svar: Jag tänkte faktiskt på det, men hur blir det då om man vill ha hyllplanen på samma nivå, då får dom ju inte plats? Eller tänker jag fel haha? :)
Aina Lesse

Charlie

Så tänkte jag också först men jag har för mig att fästena kan ligga på varandra? Om jag inte kommer ihåg fel, det var ett tag sedan jag själv hade stringhyllor.

Svar: Det ser inte ut som att det är så på mina hyllor, hade ju varit ultimat annars! Knske fungerar på dom nyare modellerna? :D
Aina Lesse

Frida

Jättefint! Jag köpte nya och där är fästena lite längre in på den ena sidan så de inte läggs på varandra men syns knappt. Bör vara likadant med de gamla då tanken med stringhyllor är att man ska kunna bygga på =)