Framme!

Framme!!! Känns helt knäppt att äntligen vara här eftre jordklotets längsta flygresa och flera månaden av väntan, hurra!! Nu är vi incheckade på hotellet där vi ska bo två nätter. Vi ska bara fräscha till oss och sen ska vi ner på stan och käka middag någonstans för att sen gå ner till floden som rinner genom stan och kolla på fyrverkerierna. Jag är så jäkla jäkla jäkla glad! Det finns ingenstans jag heller skulle vilja vara än just precis här med min favoritbabe!
 
Kom på en grej föressten. Vi är 9h före er i tiden här borta. Det kanske kommer bli lite knasigt med bloggandet pga av det? Hur vill ni att jag ska göra? Ska jag uppdatera som det kommer under dagen härborta så inlägget kommer på lite konstiga tider hos er, typ mitt i natten ibland? Eller ska jag tidsinställa dom så det passar Sverigetiden bättre? Ni får säga vad ni tycker blir bäst. Men tänkte iallafall prova att köra tidsinställda inlägg!
 
Jaha! Det här kanske är sista inlägget för det här året!? Hade tänkt att göra en årssammanfattning men det kanske får komma nu första veckan i januari. Nästa år asså haha. Ha ett superbra nyår nu alla mina söta vänner och läsare. Ni är bäst, PUSS!
7 kommentarer »
Nästa sida