GU, så härligt!

Okej. Det löser sig. men det blev himla dyrt. Nu sitter jag och har en tvångspaus i stressen och väntar på att körkortet ska bli klart och det är väl egentligen ganska najs, käkar mezetallrik och det är ju aldrig dumt! Såhär långt har jag kommit idag:
Kapish - check!
Mediamarkt - check!
Revisorn - check!
Soldusch - check!
Körkort - check!
 
så efter det här ska jag åka till ungdomsmottagningen och fixa ppiller, sen åka på lägenhetsvisning och sen hämta ut paket och få bud, SEN är den här dagens alla uppgifter fixade. Det känns inte omöjligt längre. Hade jag dock inte tagit sönder kameran och planerat lite bättre hade jag totalt behövt betala 250 kronor. Men eftersom kameran typ var dyrare att laga än att köpa ny, och att det sen visade sig att min kamera är slutsåld överallt så jag var tvungen att köra en nyare dyrare modell så kostade det typ 5000. Och för att jag inte planerade körkorttjafset bättre så fick jag betala 300 spänn extra för att få det idag och att dom tog en bild i butiken, så 600 kronor för körkortet vilket gjorde att dagens klanterier kostat mig 5600 kronor. GU så härligt! Heja mig!
 
Men ja ja. Shit happends. Nu ska jag hämta ut körkortet och åka till ungdomsmottagningen, alltid lika kul eller hur? Extra kul när man varit med på TV och folk känner igen en. Om någon av er som läser det här satt i väntrummet med mig så var jag ENDAST där för att fixa ppiller, inget annat, inga könssjukdomar. LOVAR! haha.
1 kommentar »
Jaqline

men väntaaa, ungdomsmottagningen kan man bara åka till om man inte fyllt 23 år än. tänkte så du inte åker dit i onödan!! pusss

Svar: Nej men 25 är det väl va? :o Måste kolla upp det!
Aina Lesse