G7 no.1

Kolla! Här är första bilden jag tagit med den nya kamersn! Min gamla kamera, Canon %16 var slut och utgående så jag fick köpa den nya uppföljaren Canon G7 istället, mycket spännande! Den har massa nya funktioner som G16 saknade som selfie-skärm och att kunna använda mobilen som självutlösare till kameran, sjukt smart funktion. Den är dock mindre oh ser typ fulare och sämre ut än den förra, men jaja, det är insidan som räknas! Ska bli kul att prova iallafall, det brukar ju ta ett tag innan man fattat hur man använder den. 
 
Tänkte visa er mina två senaste köp. Råkade tröstshoppa idag (som om jag inte hade gjort av med tillräkligt med pengar?).. Köpte iallafall ett nytt kamelfärgat nagellack från Loreal (i färgen 631) och en vas från Mio, en liknande världens finatste vas "dagg" från Svenskt tenn. Härligt när man kan köpa saker för 99 kronor istället för 2500 kronor som nästan ser lika dana ut. Köpte också ett par glittriga byxor till mig från Monki och en julklapp till min storasyster. Bra jobbat Aina! Hann dock inte till ungdomsmottagningen så får göra det imorgon bitti innan Kapish.
 
Nu ska jag storstäda lägenheten. Det kommer en man och ska kolla på den imorgon inför ett eventuellt lägenhetsbyte så det måste se tiptop ut och det gör det inte just nu kan man lugnt säga! Ska berätta mer om det här med bytet och visningen vi var på idag imorgon. PUSS gullisar! 
0 kommentarer »