Rapunzel

Sådär! Voliá! Nu vet jag att det inte syns så jättetydligt på bilderna men jag har faktiskt klippt lite lugg. Asså inte något märkärigt men det är lite kortare längst fram vid ansiktet vilket verkligen för att det ser ut som att det händer lite mer med håret. Jag är så satans satans nöööjd!!!! Ni kanske såg det, men jag har bytt frisör. Jag har ett nytt samarbete och ska från och med nu gå hos Rapunzel och det känns skitbra! Hade världens gulligaste frisör som var så jäkla duktig och hade tålamod med mig medans jag typ satt och hoppade i stolen och typ hade järnblödning samtidigt för att jag var så stressad. Stackars henne haha. Kan berätta mer om det senare ikväll tänkte jag, det blev krångel med hon som skulle ha hand om Kattis så vi var tvugna att hitta en ny Kattvakt såhär bara några timmar innan vi drar. Höll på att smälla av. Satt typ och skakade i stolen för att jag var så stressad och upprörd. Men jaaa jaaa jaaa, saken är löst nu!
 
Vi satte iallafall i nytt tejphår vilket verkligen gjorde det superduperfräscht! Eller vad säger ni? Har ju provat typ alla olika typer av extentions genom mina dagar men tjep är verkligen min favorit. Mitt hår har verkligen blivit tjockare och friskare under tiden jag haft det (dock ser det för jäkla konstigt ut utan just nu, vad är det för spröt lixom? hahah). Klicka HÄR för att kolla in Rapunzels hemsida för att läsa mer om vilka olika hårförlängningsmetoder dom har. Dom har mellandagsrea just nu också så helt klart värt att spana på! Tack för idag Rapuzel, jag är SÅ nöjd!!
5 kommentarer »
anonym

Hoppas att snart få läsa att ni är på Arlanda. Vi läsare blir också stressade av allt som du skall hinna göra.
Trevlig resa ni båda, den kommer att göra er gott.

ISA

snyggt och fräscht!! babevarning!

Svar: DU är babevaring Isa! <3
Aina Lesse

Sandra Ankarstrand

Blev sjukt snyggt!

Sandra Ankarstrand

Blev sjukt snyggt!

Heidi

Om du behöver bra kattvakt så är Södertälje katthems kattpensionat toppen <3 Känner flera av personalen där och de tar jättebra hand om katterna.