#thedress

Slänger ett öga på instagram när jag vaknade och såg att hela jäkla stället tjatade om någon jäkla klänning. Världen har tydligen blivit uppdelad i två läger under natten, ett som menar att klänningen är blå-svart och ett som menar att den är vit-guldig. Tänkte först att det här måste vara ett enda stort skämt, det är klart att den är vit-guldig? Vad är det för fel på folk? Tills jag frågade Ludvig som tyckte det var självklart att den är blå-svart! Det här är helt sjukt, han tycker att jag är lika konstig som jag tycker att han är som inte kan se att den är vit-guldig. Av det jag såg på instagram så var det faktiskt bara killar som sa att den var blå-svart och tjejer om sa att den var vit-guldig, kan det vara något att vi har olika färgseenden? Denär ju uppenbart en vit-guldig klänning taget i ett blåaktigt ljus, inte svårare än så. Eller vad säger alla? Vad är det för färg på klänningen?
36 kommentarer »
My

Sorry jag ser blått o svart !

Felicia

Jag ser blå och svart ;)

Felicia

Jag ser blå och svart ;)

Felicia

Jag ser blå och svart ;)

Vendela

Från början såg jag helt klart vit och guld, utan att ens tveka. Men ju mer jag kollar ser jag mer att den är ljusblå och guldig. Har läst en massa artiklar där det står att sidan som säljer klänningen bekräftar att den är blå och svart på riktigt, och även att ägaren av klänningen/bilden säger att den är blå och svart. Tycker bara det är så himla läskigt att man ser så olika!

Ola (Ljudboka.se)

White & gold, ser jag!

Matilda

Den är blåvit :)

Matilda

haha neeej! jag menar blåsvart för guds skull :)

Jasmine

Kollade på den imorse och så var den vit & guldig men nu när jag kollar på den några timmar senare så är den definitivt blå & svart!! :)

Sara

Vitt och guld de luxe! :)

Sanna

Jag tycker att den är vit/guld och jag blir så sjuk irriterad på folk som säger blå/svart, asså ååååh, ser ni inget eller haha

emma

Haha för mig ändrar den färg lite då och då! Såg svart, blå sen vit,guld och sedan nu ser jag svart,blå igen haha. Jätte konstigt!

Anonym

Jag ser blå och svart! ;)

Rebecca

Jag ser blå och svart ja!

Bella

Alltså det sjuka är att jag kollade i morse och bara ja men klart den är vit och guld. Sen kollade jag senare på förmiddagen och såg blå och svart men nu när jag kollar ser jag vit och guld. Känner mig helt knäpp i huvudet nu.

Anonym

Den är vit guldig helt klart! Vart får de svart ifrån?

Ellen Nilsson.

Ser den vit och guld.
Vart får man svart ifrån haha alltså :c

Johanna

Svart/blå ser väl alla ;)

Amanda

Vit & Guld ser jag den också som, och blir snart arg då alla bekanta ser den i svart blått!

Sara

Jag ser vit & guld

Joline

Solklart vit och guld! Mamma håller dock stensäkert på svart och blå haha

lovisa

vit-guldig!

Fi

Först såg jag vit och guld, sen råkade jag vinkla datorn då blev den svart-blå...

stina

Jag såg den som vit och guld första gången jag såg den. Men sedan såg jag den som svart & blå. Originalet är blått & svart ;)

Anonym

Ser den som vit och guld:)

rememberthiis.blogg.se

Jag ser blå och svart :) fast jag har sett den vit och guldig också några gånger, för mig ändras det :o har bilden sparad i mobilen så kollar lite då för skojs skull för att se vilken färg jag ser

maria

vit och guld så klart håller med dig Aina,.kollade ni på nyhetsmorgon idag?...där pratade dom om kläningen

Wilma

Håller helt med dig! Vit-guldig är den :)

Johan

Snygg klänning.

Anonym

Dom har ju sagt nu att den faktiskt är blå svart

sara

Jag såg den först som vitguldig men nu kan jag inte fatta hur jag sett den så. Den är helt klart blåsvart.
Puss!

J o h a n n a

Blå och svart hahah, tycker detta är bland det konstigare saker som hänt! ;D

Rebecca

Alltså nu hände värsta läskiga grejen! Jag har ALLTID sett den som vit-guldig och har sett klänningen överallt dom senaste dagarna, alltid har den varit vit-guldig. MEN nu när jag scrollade förbi klänningen så var den blåsvart, så jag scrollade upp igen och då var den tillbaks till vit-guldig igen! Försökt att scrolla förbi den snabbt flera gånger, men den är fortfarande vit-guldig nu... Fattar ingenting!

Sanna Widman

Ser blå och svart alla gånger men har sett vit och guld typ två gånger. :')

S A N N A ♥

Det har ingenting med kön att göra :D Det handlar om hur man läser färger. Jag ser den som blå och svart men har sett den som vit och guld några gånger.

Ida

Den ursprungliga färgen på klänningen är blå och svart. Om man söker på youtube får man förklaringen.