Hejdå Sony-baby!

Hej babes! Pjuh, nu är jag nästan helt out! Har som sagt sprungit runt på stan med Thobias halva dagen och på det kört ett nästan två timmar långt pass med Romeo, då fattar ni kanske att jag är lite trött haha! Det har varit mycket kamerasnack idag, mycket snack och lite verkstad eftersom varken jag eller Thobias köpte en idag, snålheten tog över när jag insåg att jag isåfall kommer att ha tre olika fungerande kameror hemma som ligger och skräpar och att jag borde sälja minst en! Sagt och gjort, slängde ut en annons på min instagram och fick den såld direkt så nu ska jag åka och sälja den till en tjej lide sådär spontant såhär på onsdagskvällen. Och jaaaaa, eftersom jag lyckats sälja en av kamerorna så för jag köpa den nya imorgon, hurray!!! Så det här blir sista selfien med min Sony a5000, hejdå gullis kamera, vi har haft ett gäng riktigt roliga månader ihop sedan jag köpte den i somars! 
5 kommentarer »
tommy

spännande

Alva

Hej Aina!!

Jag har en likadan kamera, en Sony a5000 och har haft den sedan i höstas. Jag kan dock inte för mitt liv förstå hur man använder wi-fi funktionen.. Alltså hur man skickar över bilder från kameran till telefonen. Jag har sökt runt överallt för att få en förklaring men inte hittat någon. Så nu tänkte jag fråga dig, hur gör man???? Haha!

Tack för en fantastiskt blogg och ha en fortsatt trevlig kväll fina du. Kram!

Elin Erixon

Vill också köpa ny kameraaa

Svar: Do it!! :D
Aina Lesse

Caroline

Är såååå nöjd över kameran, tack för allt! Kramis

Svar: Åh vad glad jag blir!! Så kul att träffa dig och tack för en supersnabb och smidig affär :) <3
Aina Lesse

MYLLENBERG - finalist i Top Model Worldwide

Det är ju galet vad du är snygg! (förlåt, men tänker på det varje gång jag ser en bild så var typ tvungen att skriva det, haha)

Shit vad najs med ny kamera, det är löjligt vad glad man kan bli för materiell lycka, haha!