270115

Hej och godmorgon, här står jag och dricker mina vitaminer på toaletten på jobbet haha! Min kollega Daniel är alltid så söt och får oss alla här att dricka ett varsitt glas C vitamin när vi är här, brukar ha det i ett glas under sändningen och känner typ alltid att jag måste ursäkta mig och förklara stenhårt att det inte är Fanta jag står och sippar på vid 10 på morgonen, varför jag nu skulle behöva skämmas för det? Haha. Anyways, vad händer idag då? Nu Förmiddag, sen träning med Thobias och Romeo och sen ska vi förbi Jenny och solduscha igen sen får vi väl se lite. Både jag och Thobias är sugna på att köpa skor och jag hittade precis ett par sjukt snygga från Bianco som jag tänkte svänga förbi och kolla på, det har ju ändå varit löning? 
 
Hörs sen babes! 
 
8 kommentarer »
Frida

Hej Aina!
Vart har du köpt den snygga T-shirten? :)

Svar: Den är från Rut&Circle :)
Aina Lesse

a

Du är en jättego söt tjej ....MEN...hur kan du se så risig o hemsk ut i håret..inte ens i tvrutan är det någorlunda snyggt ..har de ingen där som kan fixa till det....stör mig enormt .

Anna - annaskalla.se

Frän tröja du!

Emmy's Life

Åh vilken snygg design du har fått Aina :)

Go tröja!

go tröja

annis

A vilken onödig kommentar.
Aina gick ut häromdagen och förklarade vad som hänt med håret sitt.
Har man inget snällt att säga så säg ingenting alls....
Hur ser du själv ut????

tommy

fina bilder =)

A

Vill be om ursäkt för min kommentar om ditt hår..hade ingen aning om vad som hänt ....trodde bara du inte brydde dig .Än en gång förlåt.