280115

God morgon! Idag har jag tagit lördag, asså inte som den lördagen jag hade i helgen när vi partade i över ett halvt dygn utan en sån där gå hemma och fixa lördag. Ska vara hemma med Knut, ha tvättstuga, städa hallen, komma ikapp med att svara på mail och sånt där. Nu när jag skrev det kom jag på att det lät som en ganska tråkig lördag, om det nu skulle varit lördag. Hur som helst, ska vara hemma hela dagen och fixa kort och gott. 
 
Är så jäkla bruuuuuun också, hade glömt det och hajjade till när jag såg mig i spegeln. Löv it!
6 kommentarer »
tommy

god morgon ha en bra dag =)

Svar: Åh tack desamma :D
Aina Lesse

Ika

Du skrev tidigare om ditt håravfall + att du gjorde en gastroskopi för att få koll på vad som är fel. Om de inte hittar något via gastroskopin så be dem ta ett sköldkörtelprov. Det är ett enkelt vanligt blodprov :) Här kan du läsa mera om symptom: http://www.1177.se/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Hypertyreos--overskott-av-skoldkortelhormon-/

Svar: Oj, ja det var verkligen ett bra tips!! :o tack!
Aina Lesse

joe

Skönt att vara brun när det är sånt här väder :)

Svar: Indeed, haha!
Aina Lesse

Alice Hernqvist

Grym blogg du har, riktigt bra inlägg! Kolla gärna in min och ge lite feedback kanske? Jag har lite svårt att hitta på något att blogga om så kom gärna med förslag! :)

Kram och trevlig onsdag!

Svar: Tack gullis! :*
Aina Lesse

anonym

Bra tips, tycker absolut du skall ta ett sköldkörtelprov, det kan ha stor inverkan på håret om något är fel. Enkelt blodprov.

Svar: Ja jag får nog ta och göra det :)
Aina Lesse

Linda

Fin :)!!