Bokat!

Hej kiddos! Gissa vad jag har gjort idag? Bokat en resa till Marocko till mig och Thobias!! Yaaaaay!! Har typ suttit och googlat bilder och platser hela dagen och är så jäkla peppad! Vi flyger till Agadir och hem från Marrkech och är borta en vecka över min födelsedag i Mars, 14-21 mars närmare bestämt. Har ju alltid så mycket ångest kring födelsedagar och hatar att fylla år så att åka utamlands är det bästa sättet att fira den tycker jag, förutom förra året har gjort det i flera år innan. Hinner inte skriva mer nu för jag ska iväg och träna med romeo men om någon har tips på saker att göra, ställen att besöka eller andra grejer att tänka på om Marocko så hojta till, vill veta allt! PUSS!
8 kommentarer »
hasanen

Var i Marocko i december, asså passa er, menar att det e folk där som tex ger dig en leksaks orm o sedan vill de ha pengar för de o de kmr bara bli kaos men håll hårt i era grejer!

Amanda

Heej Aina! Vad kul att ni beställt resa! När kommer det fler Aina och Thobias avsnitt på youtube? Dom är så bra och så sjukt roliga! :) Ha det bäst!

Biggeros

Jag har inte varit där ännu men bor väldigt nära. Det blir nog av. Så mysigt!! Roligt att ha något att se framemot

Biggeros

Jag har inte varit där ännu men bor väldigt nära. Det blir nog av. Så mysigt!! Roligt att ha något att se framemot

Sara

Marknaden i Marrakech är ju given! Ett tips är att ta sig så långt in som möjligt i dem smala gångarna, då hittar man dem finaste sakerna och den godaste maten. Jag gick vilse senast, men för en billig peng brukar någon kunna hjälpa en tillbaka. I Agadir finns också en marknad som är helt okej annars kan man ju hänga på stranden. Jag hade inte badat i havet dock, det inte är speciellt rent.

Ha det så kul!

Majda

Hej jag är ifrån Marocko det är en av de finaste länderna som finns jag vet att du kommer bli nöjd hoppas du får roligt😘

Jag

Marrakech är så extremt kaostiskt, härligt, stökigt! Ni borde absolut ta en tripp upp till bergsbyarna, går bra med en dagstur bara. Jag och min familj gick en endags matlagningskurs i Marrakech på en riad med svensk ägare. Hon visade oss runt i Marrakech, hur och vart man skulle handla mat, berättade lite om kvarteren osv. Sedan fick vi ta med varorna till riaden och hon med personal höll i kursen. Hur kul och intressant som helst! Om du är intresserad så hör av dig så kan jag kolla upp vad riaden hette :) kram!

Frida Skarin

Åhhh! av alla länder jag besökt är marocko min favorit!
Vi gjorde så att vi flög till Marrkech och bilade sen till Agadir där vi stannade i 4 dagar på lyxhotell och levde al inklusive livet. Sen bilade vi tillbaka till Marrkech där vi stannade i 3 dagar i en jätte mysig riad med världens mest omtänksamma ägare! Håller med "Hasanen" att man verkligen borde hålla koll på sina grejor. I Agadir var det himla mycket turister och alla kvinnor gick i princip runt i bikini, men i Marrakech är dom extremt lätt provocerande gällande ifall man som kvinna går lättklädd. Jag hade på mig en maxi klänning men var tvungen att köpa en scarf att ha över axlarna för att alla män i marknads stånden ignorerade mig och vägrade sälja sina varor till mig
hoppas ni får en underbar resa!