Kexet

Hej babes! Har typ inte käkat middag innan klockan 19 på hela 2015 tror jag men idag var den dagen, kvällen blir lixom så jäkla lång när man käkar så tidigt, vad gör man efter? Är det redan då folk börjar käka snacks? Eller folk käkar väl kanskeinte snacks, det kanske bara är jag? However vi köpte hem ost, kex och marmlead. ar blvi ett så jäkla stort fan av mögelost, vuxenpoäng till mig!
 
Vi båda var typ redo att sova vid 20.30 men försöker hålla oss vakna, jag fattar att folk som tränar är helt slut på kvällarna. Sov nu så gott allihopa, puss och godnatt! <3
3 kommentarer »
Johanna

Gott!

Onsdagsbikten

Hej! Jag tänkte tipsa dig om en podcast som finns ute nu som handlar mycket om relationer och tuffa livsval som diskuteras av två unga kvinnor. Den handlar om alltifrån panikångest till kärlekspirr till att vilja skita i jantelagen. Den heter "onsdagsbikten" och tanken är att dom ska bikta sig för varandra (och lyssnarna) om tankar och erfarenheter. En riktigt härlig "tjejpodd"! Den finns på iTunes och Podcast Addict. Kanske kan vara något? :)

Ha en fin kväll!

Svar: Spännande! :)
Aina Lesse

Sabina

Gott med kex och snacks, älskar det men är superdåligt på att plocka fram här hemma för oss två bara.!

Svar: Haha jag förstår, så värt det när man gör det dock ;)
Aina Lesse