No Mercy

Hej kittens! Vilken bra dag det här har varit! Har vsrit så jäkla sugen på potatis och purjolöksoppa hela dagen och precis nuuuu har jag satt mig ner för att käka den. Har typ inte käkat potatis och purjolökssoppa sedan jag var 7-8 år eller något men åt satan vad det är gott! Vet inte vad som tagit åt mig med alla mina hårvitaminer, träning och matlagning men jag gillar det!
 
Det gick föressten bra på träningen idag, körde med både Daniel och Thobias den här gången. Daniel tog med sig sin kompis Oscar Jettman som också är fotograf och som tog lite bilder på oss in action,  och efter att ha kollat igenom dom bilderna har jag lärt mig att jag inte är snygg när jag tränar, end of story. Kul med lite bilder dock, kul att jag också ser sjukt mesig ut på båda två. En ful och mesig planka och en bild på när Romeo står på mina fötter när vi gör situps, helt sjukt men jag kan veeerkligen inte göra situps om inte någon står på mina fötter, har tydligen inte en enda magmuskel? (vi får komma ihåg att jag inte tränat ever i hela mitt liv i princip haha)
 
Näe nu tänkte jag fortsätta käka innan soppan kallnar, snart kommer Ludig hit också och myzer. Puss och godnatt! <3
 
4 kommentarer »
Anonym

Endast en av er plankar rätt;) men bra att du hittat motivation!:) jag skall också börja träna bara jag klämt ut ungen😄 kollar nu på olika träningsställen och jämför vad jag vill träna!:)

tommy

kämpa på

carro

härligt :)

rikast i stan

http://investerasmart.blogg.se/?tmp=372210

http://investerasmart.blogg.se/?tmp=372210

http://investerasmart.blogg.se/?tmp=372210