Orange

Hola! Vilken myzdag jag har idag också, har legat i sängen och kollat på Sherlock Holmes med Ludvig hela eftermiddagen och planerar inte att resa på mig förens jag ska bort på middag ikväll. Sånna här dagar är det så jäkla svårt att blogga, dom dagarna man bara är ful och ligger i sängen haha. Är helt tom på ämnen och saker att skriva just nu så jag slänger upp lite bilder på min nya favorit BH jag köpte på Monki på mellandagsrean, ett jäkla fynd, tror den kostade 40 kronor. Kaaaap! 
 
Ska iäg och käka middag ikväll med Thobias och hans jobbarkompisar, han hade sin sista dag på Corinne and Friends igår så det ska vi fira lite idag. På måndag börjar han jobba på Marres salong, ni vet Marre va? Frisören som van Paradise Hotel en gång i tiden, sjukt kul!
12 kommentarer »
Rebecka

*save picture* haha det här blir min bakgrund ett tag så jag får lite träningsinspo :)

Bex

"Däggdjur delas in i tre grupper: moderkaksdjur, pungdjur och kloakdjur. Det finns två sorters kloakdjur: myrpiggsvin och näbbdjur."

Vem fan döpte dom?!

Evelina

Damn guuurl

ISA

thats hoooot babe!! hälsa grattis till T med, kul med nytt jobb jööö.

Alva

Nu slipper han sin fiende haha pusss💗

tommy

fina bilder

http://investerasmart.blogg.se/2015/january/kissie-harmar-mina-inlagg.html

Lisa

Babe asså....

Lisa

Babe asså....

Venice

Passar till solbränna, men inte när man är bleker haha :D

Hedvig

Vad är det för läppstift? Så sjukt snygg färg!

Stella Fadel

Snyggggg!

Julia

Vad heter bh:n och vad har du för strl? Frågar eftersom jag är osäker på storleken, tror vi har ungefär samma haha! Sjukt snygg iaf :)