Advanced

Åh jag är så usel! Lyckades knappt ta några bilder igår!! Buuuh!!! Hade iallafall en supertrevlig kväll det är ett som är säkert! Annica och Marcelo hade styrt ihop allt så himla fint, bussar plockade upp oss i och körde oss dit, dom hade en vit-chokladfontän, en roséfontän, massa dricka, middag, fyrverkerier och hela jäkla kittet! Det ända som var lite kenpigt det varatt ta sig därifrån för det gick inga taxibilar ut dit, cray! Fick dock skjuts av Rosannas kompis in till stan så jag kom hem safe and sound!
 
Idag då? Jo idag ska jag äntligen göra ett försök att göra min första video själv. Tänkte svara på era frågor på frågstunden i den, känns lagom att börja med något sånt så kan jag avancera mig allt efter som. Men först ska jag ta en dusch och styra upp mig själv lite så jag inte ser ut som en gammal påse kräks i videon, smart va?
3 kommentarer »
Yayy

Åh längtar efter videon

Alex

Lycka till med videon. Det kommer gå galant! Det blir fel för ALLA och ALLA klipper i sina videos för att få bort dötid eller liknande. Det är inte alls svårt när man väl får ett hum om det. :)

Louise - vitmossa

Hjälp va stor! :D