Detoxmassage

Hej och god kväll gullisar! Jag är inte så bra på det här med särskrivning, heter det "god kväll" eller "godkväll", Ludvig kommer bli galen på mig när han läser det här, han är värsta särskrivningspolisen!! Jag kan tycka att det är lite skit samma med särskrving ibland, i vissa fall kan det ju bli katastrof och betyda två helt olika saker men egentligen tycker jag att det inte spelar så stor roll bara man fattar vad man menar! Men nog om det!
 
Idag har jg som sagt tränat och varit på middag hos min moster och kom precis hem därifrån. Tidigare idagvar jag också på massage hos min bästa Marie på Stockholmbeauty och provade på en detoxmassage. Det var så skönt! Jag är ju en massagefantast och tycker att massage är det bästa som finns, nästan bättre än mat till och med så då fattar ni på vilken nivå jag gillar det! Detoxmassage går ut på att man får en skrubb gjord på björk, röllika, pil, epsomsalt och sötmandelolja inmasserad i huden vilket gör huden supermjuk eftersom den tar bort alla döda hudceller. Den tog även bort lite av min brun utan sol därav att jag är så fläckig på bilderna här uppe haha. Nej det här kan jag verkligen rekomendera, känns inte som att jag är så bra så att förklara men hääääär kan du läsa mer om behandlingen!
 
Nu ska jag och Kattis sova, ska till Utö imorgon och plocka svamp och kolla på Ludvig som spelar, mys!!
4 kommentarer »
Kåpan

hör av dig om du vill ha en toppenskön massage, har aldrig hittills haft en besviken kund, gör även hembesök..

Karin

Språkrådet rekommenderar särskrivning av uttryck som god dag, men bägge sätt att skriva ( god dag, goddag) anses korrekta då reglerna inte är helt fasta.

Svar: Skönt att höra haha! ;)
Aina Lesse

Louise - vitmossa

Låter som en härlig dag :)

Anonym

Ett bra ord att särskriva är vinäger 😂😂😂