Divi´n

Åh herreguuuud..Jag har sovit i flera timmar och vaknade typ precis nu. Ludvig har spelat tv spel och jag låg med huvudet i hans knä och sov som ett barn. Älskar verkligen att kolla på när folk spelar tv spel, ska jag vara helt ärlig tycker jag att det är för läskigt att köra själv så jag är verkligen sjukt nöjd med att bara titta.
 
Anyways, nu till poängen med bilden till det här inlägget! Vi åker ju till Australien i December och i en månad och innan dess ska vi båda ha fixat dykarcertifikat och så ska jag ha köpt en undervattenskamera! Det är ju till och med mitt nårslöfte för det här året att ta dykarcert så jag måste verkligen få till det för jag är en sån som håller vad jag lovar! Så först och främst tänkte jag höra om någon som läser min blogg har tips på dykarklubbar i Stockholm som är bra? Sen till kameran, jag funderar på om jag ska köpa en undervattenskamera eller en GoPro? Jag är ju inte direkt någon som utövar extremsporter så jag vet egentligen inte om jag skulle använda gopron till fullo men jag följer en tjej på Instagram som tar så himla fina bilder i vattnet med GoPro! Vad skulle ni säga är bäst? Det är ju kul att kunna se bilderna på kameran och det kan man väl inte på en GoPro? Hm.. Så någon som har erfarenheter av GoPros eller har tips på bra undervattenskameror? 
15 kommentarer »
Vendela

Jag har en go PRO 4 och med den kan man se bilderna på skärmen direkt. Den är verkligen superbra så satsa på en sån!

Anonym

Gopro e ju bästa alternativet. Även fast du nt håller pã med extremsporter så är en gopro en bra investering eftersom ni kan
Använda den under hela resan, och så är den väldigt tålig. Dykhuset rekomenderar jag. Hoppas ni får en trevlig resa!☺️

Anonym

Gopro e ju bästa alternativet. Även fast du nt håller pã med extremsporter så är en gopro en bra investering eftersom ni kan
Använda den under hela resan, och så är den väldigt tålig. Dykhuset rekomenderar jag. Hoppas ni får en trevlig resa!☺️

Anonym

Jag har gopro hero 3 och man kan ej se bilden men har superbra kvalitet! Gopro 4 är såklart bättre men något dyrare.

Anonym

Jag har gopro hero 3 och man kan ej se bilden men har superbra kvalitet! Gopro 4 är såklart bättre men något dyrare.

Julia

Du får mycket bättre kvalité och skärpa på bilderna om du tar de med en GoPro! Har själv en GoPro och man kan ta väldigt coola bilder med de :)

Maja

Man kan ladda ner en app på sin mobil som heter GoPro, då kan man synka sin mobil med sin GoPro och se alla bilder och videor, ha de bra ❤️

Anonym

GOPFO

Linda

Jag tycker inte ni ska ta dykcertifikat i Sverige alls. Inte alls samma sak att dyka i salvatten som sötvatten för det första. Att ta dykcertifikat utomlands är en känsla för sig och man skaffar vänner för livet. Sedan ska ni liksom till ett så häftigt land som Australien och att dyka första gången i ett
Sådant dykmeka måste vara en sjuk känsla. Gopro kan man köpa en skärm till så man kan se bilderna med en gång, då är gopro en jätte bra kamera. Sådana använder alltid vi när vi dyker:)

Anonym

idag fyller jag 25 år! Skulle bli väldigt glad om jag kunde fått ett grattis på mitt senaste blogginlägg. Plus har jag lagt upp väldigt fina och vackra bilder :) http://misselizabeth.blogg.se

Svar: Vill inte låta otrevlig nu men kan du snälla sluta göra reklam för din blogg bland mina kommentarer? :/ GRATTIS på födelsedagen förresten!!
Aina Lesse

Anonym

Jag tycker du ska köpa en gopro.

Anna

Jag har en GoPro Hero 4 Silver Edition, där finns en display så man kan se skärmen när man filmar/fotar samt kolla på bilderna och filmerna direkt i kameran. Bilderna och videorna får jättebra kvalité under vattnet, i alla fall det jag har hunnit testa. Så den skulle jag rekomendera! :)

Anonym

En gopro vore bra!

Anonym

Hej Aina! Precis kommit hem från 1 mån båtluff i Grekland. Köpte med mig en Gopro 4 silver (aldrig ägt en innan) Tar riktigt bra bilder under vattnet och även ovanför. Liten och smidig att ha med sig. Vännerna vill också köpa en nu. Tänkte kanske ta dykcert till vintern, gopron ska med utan tvekan då!! Du kommer inte bli besviken. Tips är att sitta hemma och lära dig inställningar osv, googla/youtuba innan ni åker! Litet tips till köp med ett extra batteri, och minst ett 32gb minneskort enligt mig.
Lycka till :)

Madde

Ska också till Australien i December och vara där i en månad, haha.. tänkte köpa en gopro 4 silver så att man kan få lite fräcka undervattensbilder, hahah.. Vart i Australien ska ni??