NU!

Hola! Vaknade vid 11 av att mobilen ringde och att Kattis låg och sov uppe på mitt huvud, måste ha sovit himla tungt både för att jag sov till 11 vilket jag typ aldrig gör och med ett katt på huvudet dessutom. Efter en månads uppehåll ska jag äntligen träna med Pawel igen, det ska bli så skönt att komma igång på allvar nu! Har haft ett sånt osannolikt oflyt med träningen, vi tränade en gång, sen fick jag öroninflamation och åt penicillin i 5 dagar, sen fick jag det där med ryggen och fick åka till akuten, sen åkte Pawel till Barcelona på semester, sen åkte jag på Bråvalla, när jag kom hem därifrån var jag sjuk och hade feber när jag blev frisk åkte han till Skåne på en till veckas semester och så var den månaden slut. Nu äntligen är han hemma och jag är frisk så NU kör vi!! 
 
Först ska jag dock svänga förbi min bästa Marie och få en massage, skööönt!!
3 kommentarer »
Anonym

Hej!
Jag har haft löshår i flera år och funderar på att byta salong.
Vad tycker du om salong headzone där du gör ditt hår? Skulle du rekommendera det?
Sen undrar jag, hur gör du med löshåret i Australien?

Kramar!!! :)

Melinda

Ta gärna fler bilder där kattis är med :) Går in på din blogg flera gånger om dagen, men aldrig några bilder på henne :(

Svar: Åh det lovar jag att bli bättre på!! :)
Aina Lesse

Elin

Hej Aina! Har själv lite funderingar över att skaffa mig en PT. Vad betalar du för att få hjälp med träning och kost osv?
Mvh Elin