Pastelligt?

Kolla vad jag fick hem igår!! Opa opa opa! Minns ni att jag hade en liten omröstning för några dagar sedan som handlade om vilken hårfärg jag skulle välja att färg till? Trots att det nog var flest röster på rosa så valde jag att bestlla hem den turkosa och den lila färgen ihop med "pastelkrämen" som ma blandar ut färgen med för att få färgerna mer pastelliga. Här ovanför är hur jag hoppas att det kommer att bli, kan tänka mig att det kan bli lite hur som helst eftersom jag har löshår också som jag har hört att inte färg fäster så bra på me jag tänkte ge det ett försök ändå haha. Blir det dåligt får jag bara tvätta håret lite extra mycket eller färga över det mörkbrunt för det hade jag ändå tänkt göra i höst. 
 
Jag tror jag ska börja med den turkosa, vad tror ni om det?
4 kommentarer »
anonym

Inget av färgerna, du förstör ditt hår, hör med din frisör, Madde vad hon tycker.

ISA

Men ballt!!! hur länge ska de sitta i då? kanske vågar om de går ut snabbt :p

Lina

Kommer du och tobias göra fler poddar tillsammans?

Jackie

Det är mycket bättre om du blandar ut färgen med balsam! Har haft pastell färger i håret flera gånger. Och jag blandar alltid ut i balsam och sparar färg i en tom hårinpackningsburk. Och färgar om det 1 gång i veckan. Det är bara att kleta i det i håret och sitta med det i 2 timmar (du kan sitta ännu längre om du vill. Färgen sitter bara bättre och blir snyggare hur längre tid man har det i). Och eftersom det är semi-permanent hårfärg så skadar de inte håret ett dugg. Och balsamet gör ju bara så du får världens intensiv behandling ;)
Du ska iallafall inte lyssna på kommentaren ovan om det skadar håret. För det gör det verkligen inte (har lyssnat med flera frisörer).