Träning och quorn!

Nu ääääntligen är jag hemma efter en så sjukt lång dag! Har varit och plockat svamp på Utö, åkt in tillbaka till stan (vilket typ tar 2 timmar) tränat med Pawel och storhandlat och nu äntligen är jag hemma i soffan och käkar middag med Kattis, som jag längtat! Träningen gick bra idag, vi körde squats och marklyft bland annat, gjorde också någon magövning på en pilatsboll så var så jobbig att det seriöst kändes som att det blödde från magen på mig! Nästa pass vi kör ihop är på söndag och då ska vi också mäta mig igen eftersom det då gått en månad sedan vi mätt mig första gången. Har ju bara kunnat träna 3 gånger den här månaden dock men kosten harjag ju ändrat om så lite måste det ju ha gett kan jag ju tycka?
 
Pawel tipsade mig också om massa nya maträtter jag ska prova, ikväll blev det ruccolasallad med vattenmelon och fetaost ihop med quorn. Jag äter ju inte kyckling så quorn är en bra ersättare för det, smakar ju ganska likt också! Kattis är helt vild i den här maten också och helt odräglig att ha brevid sig när man ska äta eftersom hon försöker sno mat från min tallrik, hon äter till och med ruccola lärde jag mig idag!?
 
Tusen tack för era frågor ni ställt till frågestunden, ska börja gå igenom dom nu efter middagen tänkte jag! Puss och god natt gullisar! <3
2 kommentarer »
Johanna

ser gott ut!

Tavla

Ååå vilken läcker kille :) Tummen upp