Vatten?

 
Jag kanske låter dum nu men jag har faktiskt inte fattat hur onyttigt det är att dricka alkohol. Klart jag fattat att det är skadligt för kroppen osv men jag har inte hängt med på hur jäkla mycket kalorier det innehåller. Tycker att det är fjantigt att räkna kalorier men jag fick en liten tankeställare när jag tänade med Pawel här om dagen och jag stolt sa att jag brukar dricka gin och tonic när jag är på krogen för att undvika massa läsk. Haha. Fick då reda på att en gin och tonic innehåller typ 300 kalorier och att det motsvarar typ en timmes rask promenad för att förbränna. Så SJUKT ovärt!!!! Då kände jag att det fasen är slutdrucket för mig om det inte är speciella tillfällen. Speciella tillfällen kan dock vara ganska ofta för mig, asså inte typ bara när jag fyller år och på nyårsafton utan tex imorgon när Annica och Marcelo har sin födelsedagsfest eller på lördag och Prideparaden. Jag ska helt enkelt lägga ner alla dom här småtillfällena som dyker upp som att ta ett glas vin till maten, eller en drink på ett event eller som tex igår när Ludvig spelade. Att dra ner lite är ju bättre än att inte dra ner något alls right?
 
En grej som dock är väldigt frustrerande är att så fort man tackar nej till alkohol börjar folk skoja om att man är gravid. Det tycker jag är jätteirriterande! En gång när jag inte var sugen att dricka var det så många som skojade om det att jag tillslut tog ett glas vin bara för att motbevisa dom. Lite larvigt av mig kanske men är det någon som känner igen det? Det kan ju också vara en kombo för att jag blivit lite sambofet också...Heeh..
 
3 kommentarer »
Ana

Hej Aina, jag älskar din blogg! Kan inte du ha en frågestund snart? Jag lyssnade precis på din podcast när du pratar om sexleksaker!! "tillfredställer" du dig även ibland fast du är i ett förhållande? Tycker du det är fel? Försöker att inte låta creepy jag bara undrar hur andra ser på det :) kram

ISA

haha uuusch vill inte tänka på vad alkohol innehåller. Gift för fan ;)

Anonym

Blanda drinkar med sprit, bubbelvatten med smak samt typ hallon och pressad citron...nyttigare och godare!!