Fruktskräcken

Har haft en så himla bra dag! Sedan vi hördes sist har jag först varit en sväng på stan, käkat mysmiddag med Bea och fått skvallra av mig och varit och solduschat och nu är jag hemma med mina älsklingsbabes och dricker té, spelar tv spel och käkar frukstsallad. Kan man ha det mysigare? Nej jag tror inte det. Vi köpte ett nytt tv spel igår, Tomb Raider, jag är så våldamt usel på tvspel men jag gillar verkligen att kolla på när andra kör. Tycker att det är såäskigt att bli jagad och skjuten på och sånt!
 
Alltid när vi äter är Kattis så himla på allt vi ska käka och försöker sno mat från våra tallrikar, men inte nu när vi käkar frukt. Hon verkar typ vara rädd för frukten på något vis haha? Typ ryggartillbaka och försöker slå bort den med tassen. Vet inte vad hon har emotdet men det är jäkligt skönt att få käka något ifred utan att någon håller på och snor ens mat!
 
Godnatt nu allesammans, hoppas att ni haft en bra måndag! <3
5 kommentarer »
ISA

haha söt-katt! men det luktar väl för fränt eller nått!? haha

Anonym

Min katt är livrädd för clementiner. Om hon råkar lukta på en sätter hon sig på golvet och får kväljningar haha!

Anonym

Min katt är livrädd för clementiner. Om hon råkar lukta på en sätter hon sig på golvet och får kväljningar haha!

ace

Katter brukar ofta ogilla citrusfrukter och sånt. Så om du vill hålla borta kattis från blommor, ömtåliga prylar etc. kan du prova att lägga apelsin- eller citronskal i. Har fungerat jättebra på mina katter :D

Rasmus

Jag älskar Lara Croft: Tomb Raider! Har spelat det sen jag var liten fast då var det lite annorlundare än var det är nu! (Nu är det lite blodigare)