Tack och hej!

Tack och hej Bråvalla! Nu sitter vi på bussen påväg hem till Stockholm igen och är så redo för det. Känner mig som en gammal kärring men jag orkar verkligen inte mer party än tre dagar i rad känner jag nu, fattar inte hur jag orkade festa i en och en halv månad i sträck när jag backpackade i Mexico, hur i helvete överlevde jag? Anywyas, har haft så jäkla kul, så jäka jäkla jäkla kul till och med och även fast jag är så svettig och lökig och trött och bakis just nu så längtar jag redan till nästa år! Jag ser dock verkligen verkligen fram emot att komma hem och duscha och pussa på Kattis och Ludvig för dom två har jag verkligen saknat jätte jätte mycket!
 
Bilden är från min sista langos igårkväll, fick med mig den hem i en liten sorts foliehandväska som mat på promenaden hem. Blev kompis med grabbarna som jobbade där, funderar seriöst på att resa landet runt med dom på alla festivaler så jag kan stilla mitt langosbehov. Dom sa att dom skulle till Dans Dakar i Stockholmså jag får väl fixa biljetter dit antar jag? Anyways, bilderna från igår kommer upp om ett tag!
2 kommentarer »
Pia Svensson

Hej!
Tycker så om denna sida <3
Jag vill tipsa vart jag brukar shoppa märkesvaror, resor, mkt BILLIGT
http://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=mgm

När jag handlar på internet kan jag gå in på denna sidan för att få tillbaka pengar när jag handlar :) Här har jag tjänat mycket pengar.....
http://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e
En liknande sida som jag oxå använder är den här:
http://gratisbio.se/?RecruiterID=302794
Hoppas ni får användning av tipsen <3

ISA

håhå, skönt att nån annan än jag börjar bli vek. Klarar knappt EN kväll ju ;) kramfino!